Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Doris 78 jedno pytanie mi chodzi po głowie, ale jak się spotykamy to oczywiście gdzieś umyka. Jesteś z Gdańska i Kubę rodziłaś w Gddańsku??? Ciekawa jestem w którym szpitalu,może się "minełyśmy w drzwiach"
Czesc dziewczyny!!!!
Ja na chwile. U nas ciezko ,Maksik juz ma dwa zeby w zwiazku z tym mam lekko przej.....!!!!!!
Dzis zabralismy go do Bolton Abbey ale bylo srednio bo poplakiwal. Ale jak sobie przypomne jego pierwsze trzy miesiace zycia to teraz jestem w stanie zniesc wszystko,hihihi:-)
W kazdym razie podczytuje was na biezaco i jesli tylko bede miala mozliwosc to bede sie odzywala
P.S. Sylwia ma dobrze,mmmm.... Polska. Ale 12 sierpnia i my lecimy:-)
Jeżeli chodzi o wodę to ta suma została mi narzucona bo taką dostałam książkę z opłatą wody.To dziwne bo nas jest trójka a was jest czwórka .Od czego to zależy?Od dzielnicy?
KAMA-a na ile lecisz??Ale ty masz dobrze,niedawno bylas wPolsce i znowu jedziesz:-)Ja to jak teraz wroce to dopiero pojade za dwa lata do mojego Gdanska