reklama

Mamy z Bradford

ej no dziewczyny zadna sie jutro nie przesiada na interchange? wezcie mnie nie dolujcie :-(:-( ja sama nie pojade bo nawet jak Asiunia bedzie na mnie czekac to pewnie ja jej nie zauwaze znajac mnie i Michala krzyki w autobusie.
Doris ta strona pokazuje mi trase do ciebie nie przez interchange ale tak skomplikowana ze sie za glowe zlapalam :sorry2::szok:
nie no ja musze sie wyprowadzic z tego wygwizdowia, wszedzie daleko.
wiecie ze dzis znowu koles mnie nie wpuscil do autobusu bo byl juz jeden wozek i na szczescie bylamz bratem to zlozylismy wozek i maly na kolanach :wściekła/y: popier... sa te autobusy wiec nie dziwcie mi sie ze boje sie sama jechac:-p

reklama
Kasiu ja będe na Interchange na stanowisku D o godzinie 10,40 a właściwie mój bus 626. Wysłałam ci mój numer telefonu.
Kasia j witaj kochana. Jak cudownie,że jeszcze się leniwicie. Ja odliczam dni jak wsciekła.
Nefretete zgadzam się z tobą co do filmiku...porażka...Słuchaj a co do twojej odległości od nas. Spróbuj tak jak my założyć podforum Mamy z...i wpisz nazwę swojej miejscowości. Może się okazać ,że jest was więcej i będziesz się mogła częściej wyrywać z domu...
Do zobaczenia jutro dziewczyny...

No ja już skończyłam sie torturowac na mojej maszynie :-p.Małego już uśpiłam i mam luz:-p.Wiecie co jak go usypiałam to mnie olśniło że on nie spał dzisiaj w dzień,ale jestem matka co:-D?

kamalodz nie ma sprawy podaj dokładny kod zapodam do nawigacji i bede w 10 min nie chce się narzucac ale mam wolne sobota niedziela co się zadko zdaża więc jak masz czas to chetnie ale jeśli nie to nie wiesz o co chodzi :)

no a ja wlasnie skonczylam malowac sciany:-):-poczywiscie zartuje:-)ale fajnie ze was jutro tyle bedzie:-Dbedzie wesolo ,oj bedzie:tak:
kama-wiesz ja jechalam do Leeds chyba juz 3 drogami:-)musze zobaczyc na mape leeds:-)to wtedy moze bede wiedziala:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry