reklama

Mamy z Bradford

no ja tez sie umowilam z Cfcgirl wiec pewnie dojade :D
Doris ciekawe co Twoj Jausz powie jak zobaczy tyle bab i dzieciaczkow hehe
Kasia j fajnie ze sie odezwalas - kiedy wracasz do UK?
Ja tu slucham o tych upalach i az sie boje jechac bo nienawidze takiego skwaru

reklama
chodzi mi o rozliczenie z taxu. to byl moj pierwszy rok pracy w anglii i z tego co sie dowiedzialam to powinnam dostac calkowity zwrot podatku-taxu. akurat pani w revenue pomogla mi z wypisaniem wszystkiego i powiedziala ze nie musze wysylac tylko zostawic u niej w urzedzie i tak zrobiłam....podobno mieli sie wyrobic w ciagu 6-8tyg, a to juz dawno minelo:wściekła/y:
cfcgirl-w sumie to masz calkowita racje, ze moge zlozyc topic...tylko ja nie jestem az taka wygadana hahahaha:-):-D, ale sprobuje:cool2:

Cocolino ja bede miala czas chyba w niedziele,ale to tak na 100% bede ci mogla dac odpowiedz w sobote:sorry2: Jesli ci to nie przeszkadza. Bo byc moze moj Krzysiek bedzie mial wolne w niedziele to bysmy sobie na jakas wycieczke pojechali:tak:

Dzień dobry:-).My wstaliśmy dzisiaj o 6.15.Mały biega właśnie po pokoju z gaciami taty na głowie bo zdjął sobie z linki ja już nie reaguje bo brak mi pomysłu na tego gagatka.Szkoda Doris78 że mieszkasz w bloku i nie masz ogródka bo fajna dzisiaj pogoda dobra na opalanie.Ale co zrobic ja mam ten sam problem też kiszę się w mieszkaniu :cool:.Kurcze szkoda że nie mam chociaż balkonu:no:.

Dziendobry wszystkim :-)

U nas dzis mila zmiana pogody, w nocy burze, a teraz jest przyjemnie chlodno. Dorotka my wracamy 20 lipca wiec sie mijamy, bo z tego co pamietam Ty wtedy wyjezdzasz.
Kasiek - Ty sie tak nie denerwuj tymi podrozami autobusem, bo mlody to wyczuwa i pewnie dlatego daje Ci w kosc, kup sobie dzienny bilet, jak dojedziesz nie tam gdzie trzeba to wrocisz, tylko bez paniki :-)
nefretete101 - ja czesto bywam w Doncaster, wiec kiedys sie mozemy umowic i spotkac :-) bylas juz w tej polskiej knajpce?

Udanych ploteczek.

kasia.j-no wlasnie ja tak myslalam,ze my jakos bedziemy sie mijac,ale Sylwia mi mowila zew Ty wracasz jak ona jedzie:rofl::rolleyes::confused2:z tego wrazenia ze jedzie do Polski pomylilo jej sie:confused:A nie wiesz jaka pogode zapowiadaja na sierpien?:cool:bo jestem ciekawa ,czy sie zalapie na jakis upal:cool2:

hej
ja juz uszykowana :-) o 10:19 mam autobus na interchange i teraz tylko trzymac kciuki zeby mnie zabral :dry: bo bede z wozkiem
Najgorsze jeste ze Michal o 12 idzie spac i bedzie dawal cza:dry:du wiec bede musiala gdzies go w wozku uspic bo nie da nam zyc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry