reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc dziewczyny!!
My juz w domu.Ola oglada bajke i je loda!!!
Doris-bylo bardzo milo-nie chcialo mi sie wracac na piechotke wiec pojechalam autobusem razem a magda i kasia!!
Magda-Marysia jest bardzo slodka,i rzeczywiscie jest krolawa serc bo moje juz skradla!!!:tak::-D:-)
Dziewczyny jak wroce z PL to zapraszam na spotkanie do mnie!!!!

No dziewczyny ja też już dawno w domu dzięki Ewie:-).Dziękuje za sympatyczne spotkanie.Doris78 mam nadzieje że mały nic ci nie zbroił starałam się go pilnowac :sorry2:.4muchy dziękuje że mnie zabrałaś:tak:.Mały strasznie zmęczony poszedł spac:-p.

Ostatnia edycja:
To znowu ja miałam już nie pisac,ale chłopaki śpią więc wykorzystuje moment:-).Kurcze jakoś kiepsko się czuje kręci mi się w głowie:no:.Lenia mam strasznego:confused:.

no my tez juz w domku :) nie bylo latwo michas ze tak powiem zwalil niezla kupe w autobusie i troszke sie smrodzik rozniosl :D ja z @ tez w ostatniej chwili doszlam do domu - dobrze ze mialam czarne spodnie:-):-D no i oczywiscie w drugi autobus juz musialam zlozyc wozek i wejsc z michaskiem na rekach ;//
teraz on szaleje w lozeczku u gory a ja pelna nadzieji ze zasnie odpoczywam :-)
Doris dziekujemy za mile spotkanko, mam nadzieje ze moj wulkan energi nic nie popsul i nikogo nie zrazil do siebie (chodzi o dzieci heh)

Nefretete101 widzę że założyłaś wątek mam z Doncaster :-)to fajnie może poznasz jakieś fajne dziewczyny z dziecmi zawsze to jakaś rozrywka wyskoczyc gdzieś na kawkę w tygodniu.

Kasiek83 fajnie że w końcu była okazja żeby się poznac:-).Twój mały strasznie fajny.I taki wesołek.Bo mój to taki rozrabiaka co wiecznie trzeba miec na oku.Ale co zrobic i tak go kocham nad życie.

Witam
My z Marynią tez w domu, a właściwie Marynia z Tatusiem na spacerku...
Dorotko super było, mam nadzieje,że jakoś ogarnęłas ten bałagan po nas...
Asia-:)
Kasia twój Michaś jest niesamowity. Zresztą wszystkie dzieciaczki sa takie śmieszne. Te ich rozmowy, kłótnie. Dziecięcy świat pełen jest radości...
a oto zdjęcia
tn1tp1.jpg
tn2dm2.jpg
p2906081714gs6.jpg

Hej - ja tez sie melduje, dzieki za mile spotkanko:-). Dzieciaczki po prostu super.
No kasiek 83 - twoj Michas to chyba bije wszystkich z tymi smieszkami:-D

W srode zapraszam do mnie na 11:-).

reklama
No dziewczyny mój mały to spał już dzisiaj wszędzie i we wszystkich pozycjach.Pierwsze co to spał w samochodzie u 4 muchy w drodze do domu pózniej się przebudził więc uśpiłam go wózku i następnie spał na sofie a na końcu na wykładzinie w dużym pokoju,ale on jest dzisiaj wykończony tym spotkaniem:-D.Ostatecznie wstał po 18 więc zapowiada się wesoły wieczór.Ciekawe o której pójdzie spac:sorry2::dry:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry