reklama

Mamy z Bradford

reklama
Oj, ale tu cisza ,wszystkie padniete po plotkach:-D:-D:-Dja tez bym juz poszla spac,ale mi sie pranie jeszcze suszy i musze czekac:wściekła/y:bo potem jak nie zloze,to bede miala pogniecione a wtedy bede musiala prasowac ,a tego niecierpie:no:

To nie jest Niunki,bo jeszcze troche siedziala u mnie czekajac na meza i juz sie jej pytalam.Albo to jest Oleski albo Moniki:tak:

Doris ja tez czekam az pranie wyschnie ale moje wisi na dworzu :sorry2: nie mam gdzie go w domu powiesic bo suszarka juz zajeta :sorry: i tak siedze jakas zmeczona piwko wypilam z kolezanka, nie mam weny zeby sie spakowac albo cos uszykowac, nie mam dla mamy prezentu taka jestem rozmymlana jakas hehe
zaczynam sie bac wyjazdu a najlepsze jest tp ze nie dosc ze bede sama w domu to jeszcze 4 dni nie bedzie cieplej wody - i jak ja sie wykapie?? a maly?? nic tylko grzac w garach i nosic do wanny :wściekła/y:

Kasiu8118- i co jak tam krystaian ? spi juz? Szymek tez mial dzis pozno drzemkie , ale juz spi.
Witam nowa kolezankie, bedziesz miala blisko do Cfcgirl bo tez mieszka w Shiply.
Tak- ja swoj kubeczek mam, ciesze sie ze rogaliki smakowaly , szkoda ze nie mojej roboty:-(, ale mama zostala pochwalona.
Asiu- zamowienie gwarantowane, cudnie pieczesz:-)

Czesc kochane
Wlasnie wrocilismy z ogniska od znajomych ale bylo fajnie:-)
Milo bylo poznac dzis nowe mamy z forum i ich dzieci:tak::tak::tak:
doris to moj kubek oczywiscie z tego wszystkiego go zapomnialam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: on jest taki wysoki roz z fioletem chyba nie wiem jak byms mi go mogla przyniesc na nastepne spotkanie to by bylo super;-)
Abi juz w lozeczku a ja padam po dniu pelnym wrazen czuje sie spelniona towarzysko heehehe:-D

Czesc dziewczyny.Noc była ciężka mały oczywiście z nami w łóżku.Wiecznie kopał i jęczał że nie może z niego wstac.O jedenastej zrobił jeszcze kupę i jeszcze na to wszystko zaczął dzwonic telefon.Normalnie świecie myślałam że już nigdy nie zaśnie na dobre,alej akoś się udało nawet nie wiem o której .Teraz siedzi i ogląda bajki;-).Ciekawe jak długo:confused:.A za oknem podła pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Witam w sobotni poranek :-) wszystkie sie jeszcze pewnie wyleguja ;-)
Wygadalyscie sie wczoraj to teraz cisza na forum :-D

Doris - co do pogody to jeszcze nic nie wiadomo, kazda stacja co innego podaje

Brydka - witaj na naszym watku

A u nas dzis chlodno i pochmurnie. Postanowilismy jechac do zoo do Chorzowa. Kuba musi sie wyszalec troche. Jest strasznie spiety i w ogole wychodzi teraz z niego cala niechec do braciszka. :-( Jak jest zly to krzyczy, ze on chce byc sam i zeby wyrzucic Maciusia. Na poczatku bylo super, a teraz sie mu odmienilo. Tak ta wizyta w PL dala mu w kosc, bo nie tylko nim sie juz zachwycaja i stal sie zazdrosny. Mam nadzieje, ze mu to przejdzie.

Milego weekendu.

reklama
Czesc dziewczyny!!Ale pogoda:wściekła/y:a jak zimno,normalnie jakby byl wrzesien:wściekła/y:mialam isc z chlopakami na jakis dluzszy spacer,ale chyba sobie podarujemy i pojade do mamy:tak:
KASIA.J-Kubusiowi pewnie pezjdzie jak juz wrocicie do domu:tak:pewnie faktycznie jest zazdrosny,bo przeciez wczesniej to On byl atrakcja,a teraz Macius:confused:Ja na szczescie nie mam czegos takiego Kubus czasami okaze jaks zazdrosc ale zaraz mu jakos to wytlumacze i jest ok:-)

OLESKA-tak to jest ten kubek,przyniose Ci na nastepne spotkanko.No i faktycznie bardzo mialas polotkarski dzien.hi hi hi

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry