reklama

Mamy z Bradford

niunka-ja tez jutro mam gosci:-)na kawke przychodza a wczesniej moi rodzice przyjezdzaja na obiad:-)no i czeka mnie jutro gotowanie:tak:no ale oczywiscie wymyslilam cos szybkiego:tak::-D:-D
Niunka a twoj Szymek o ktorej chodzi spac??ze piszesz ze juz chyba na noc:confused:
kama-a ta smietana to jaka ma byc?kwasna,18% czy 12%?

reklama
Dziewczyny ale mnie dzisiaj głowa boli.A jak byłam, dzisiaj u niunki to tak sie złe poczułam że musiałam iść :oo::oo: zwym......
Nie wiem czy coś mi zaszkodziło czy co?:no:
A teraz jestem głodna a na jedzenie nie mogę patrzeć.
Kiepski dzień.

Kasia8118 A Ty sie tak nie objadaj tą pizzą bo jutro bęndziesz pisała ,ze musisz iść ćwiczyć.:tak::-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

No to fajnie dziewczyny że macie jutro gosci:tak:.Będziecie miały co robic bo pogoda ma byc kiepska.My właśnie skończyliśmy rozmawiac z rodzinką przez skeypa i mały teraz idzie spac bo musiał byc obecny.Ale rozrabiał w trakcie rozmowy:szok:.Wchodził na parapet i skakał z niego na łóżko:sorry:.To się babcia na patrzyła na wnusia kaskadera:-p.

reklama
Niunka-ale pozno Szymek chodzi spac:szok::szok:Dawida klade o 20,00 i juz spi do rana.Tak mi spi od 3 miesiaca zycia:-)dlatego zawsze wiecej pisze po 20tej bo juz mam spokoj:-)
kasiunia i fabian-to Ci wspolczuje jak sie zatrulas,straszne uczucie:dry::sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry