reklama

Mamy z Bradford

czesc dziewczeta
Faktycznie pogoda beznadziejna , ja korzystam z chwili kiedy maly spi , zaczelam gotowac mu dzis obiadek wlasnej roboty , ciekawe czy mu bedzie smakowalo. Kiedys jak mu ugowalam to zjadl , zobaczymy czy tez mu podejdzie.

Kasiu8118- oj ty to masz przeboje z synkiem:-p
Kasiu.j - fajnie tak jak juz Kubus wszystko rozumie i mozna z nim juz gdzies pojechac i cos pokazac. My jeszcze troszkie i tez bedziemy wedrowac z malym .

Lece dale pichcic.

reklama
Czesc Mamuski!!!

Brydka witaj wsrod nas.

Ale pogoda co?aaNormalnie jak na złość. Ja mam dzisiaj wolne a tu taka pogoda:wściekła/y::no::no::no::no::no::no:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Doris ty masz dobrze ja tez chetnie bym sobie pojechala do mamy na kawke.

A wogole to czytalam i widze ze fajne spotkanko mnie ominelo.

Ale nudy:wściekła/y::wściekła/y: szok.Pewnie w taką pogodę nikogo nie będzie w szkole :no:.Jak będę samo to chyba zwariuje:szok:.Nie chcę mi się isc:sorry2:,ale muszę:confused:.Człowiek demolka śpi:tak:.Idę robic obiad:cool:.

Ja tak sie staralam , a moj kochany synek zjadl tylko 5 lyzeczek mojego obiadku:-(, no lepsze to niz nic.
Nudy ,nudy ,nudy!!!!!!!!!Ale cos sie przejasnia, to moze popoludniu chociaz krotki spacerek zaliczymy.O nawet sloneczko!

Hej mam pytanko czy ktoras z was ma przepis na jakies dobre ciasto na ciasteczka takie ktore mozna samemu uformowac albo wlozyc do formy?Chce cos z Abi potworzyc :tak:
A i mam pytanko o ta szarlotke ze spotkania moge spytac o przepis???;-);-);-)taka mam zachcianke na ta szarlotke heh:-D
Straszna to dzisiejsza pogoda :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oleska to jest niezly przepis,sama juz robilam i bylo pycha:
JABŁECZNIK Z BUDYNIEM

Składniki:
* 3 szklanki mąki
* 3/4 szklanki cukru pudru lub zwykłego cukru
* 1 całe jajko i 2 żółtka
* 1 kostka masła lub margaryny
* 1 mały proszek do pieczenia
* 2 łyżki śmietany
* 1 kg kwaśnych jabłek
* 3 budynie śmietankowe lub waniliowe
* 1 litr mleka
Sposób przyrządzenia:
Z mąki, magaryny, jajek, cukru, śmietany zagnieść ciasto. Podzielić je na dwie części. Jedną rozłożyć na spód blachy i na nim ułożyć gęsto jabłka obrane i pokrojone w ósemki. Ugotować budynie w 1 litrze mleka. Owym gorącym budyniem zalać jabłka i przykryć drugą połową ciasta. Piec około godzinki.

Witam drogie panie widzę że nie macie dzisiaj ochoty na gadanie:no:.W szkole było tak sobie jak to w szkolę byłam ja i jeszcze jedna dziewczyna:confused:.Pózniej małe zakupy i do domu na pizze i piwko jak to często bywa w sobotę.Mały jak zwykle objadł się pizzy:shocked2:.A co tam u was?Jak minął dzień?

oleska-o ktore ci ciasto chodzi?bo jedenyne ciasto upieczone bylo przez Asie i to byla babka:-Da taki szarlotka to byla z lidla:-D:-D:-DAle ja z Kuba czesto robie z ciasta kruchego jakies tam rozne rzeczy,a przepis zawsze biore z inetrnetu najprostszy i zawsze wychodzi:-)
KASIA8118-Twoj maly jest niezly ,juz pizze wcina:-Di smakuje mu??moj Kubus dopiero teraz zaczal pizze jesc i to tylko serowa:-):-)

reklama
U nas Szymek juz spi:confused:, chyba juz na noc.

Asiu i Kasiu 83 - my juz dzis zyczymy wam udanych i slonecznych wakacji w Polsce , korzystajcie , wypoczywajcie ile sie da.No i szybko do nas wracajcie.;-)
Spokojnego lotu , no a z Michasiem napewno bedzie wesoly, a Z Olka napewno sie nie bedziecie nudzily:-);-)
Pisze dzis bo nie wiem czy jutro dam rade , bo mamy gosci.
A co wy porabiacie ? taka cisza, jeszcze jakDorota i Kasia 8118 to tu nikogo prawie nie bedzie :-(

Kama - ja ten przepis podrzuce mojej mamie i niech kucharzy:-D Szczerze to ja nie mam reki do pieczenia slodkosci, juz bardziej wole cos ze slonego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry