reklama

Mamy z Bradford

hej ale sie wieczorem ruszylo te forum :)
ja caly dzien donosze tylko cos na gore do walizki - i juz mam nadbagaz wiec jutro bede eliminowac ;/ pewnie pojde z dwoma bluzkami :wściekła/y:
Niunka pewnie Szymek niedlugo sie przestawi i bedzie wczesniej chodzil spac nameczy sie chodzeniem, bieganiem i szybciej padnie.
Ja staram sie nie klasc Micha spac tak po 17 wtedy juz ok 20 jest spiacy i spi do rana do 8.
Dziewczyny jak ktoras upiecze ta szarlotke to ja poprosze kawalek hehe :-):-) nie no zartuje powiecie mi tylko co z ta smietana i na jaki numer piekarnik nastawic bo mam z tym zawsze problem bo nie ma tu temp tylko cyferki chyba ze macie inaczej:sorry2: ostatnio 3 ciasta pod rzad mi sie spalily ale co tam trening czyni mistrza
Asiunia spakowana juz? ty to masz kupe kilogramow do dyspozycji bo masz bagaz na Ole.
my wyjezdzamy o 3:40 wiec bede gdzies na lotnisku o 4

reklama
Hej - Szukałam właśnie swojego postu z przywitaniem się, ale widać, że nie ogarniam forum jeszcze do końca :)
Szukałam mam z Bradford, czy Shipley - znalazłam. Sama mieszkam w samym Centrum Shipley tuż przy Asdzie i mam 2 letniego synka.:-).
No to grzecznościowo się witam :)

Brydka twój post już wszystkie czytały i witały się z tobą:-).Pewnie nie możesz znalesc bo tu dużo się pisze.Jak się jeden dzień jest nie obecnym to pózniej trudno nadrobic:-).

brydka ja mam synka prawie 19 miesięcy i mieszkam na BD2 to w sumie nie jest daleko od Shipley.Często krążę po twojej okolicy.Wczoraj byłam na zakupach w Asdzie:-).

Dzien dobry wam!!!I znowu buro i szaro za oknem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
brydka-i kolejny chlopak do naszych dzieci doszedl:-D:-Dfajnie beda sobie za pare lat w pilke grac razem:-Da dziewczyny beda in kibicowac:-D:-D
KASIEK83-ALE ty sie spieszysz do tej POLSKI:-D:-Dw 20 minut chcesz do Liverpool dojechac?:-):confused:

No to będzie dzisiaj pewnie bardzo nudny dzień chyba że pogoda się zmieni,ale coś w to sama nie wierzę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Niby tak ma byc do czwartku oby się pomylili bo nie mam ochoty siedziec cały tydzień w domu:no::no::no:.Tylko zazdrościc Kasi i Asi że jadą do Polski:cool:.Nie wiem co tu robic w taką pogodę :confused:.

Dziewczyny mogllyscie wejsc na forum?bo ja znowu nie:no:
Ja na szczescie mam dzisiaj gosci,wiec nie bede sie nudzila ,ale jakby ich nie bylo:wściekła/y:bum musiala wymyslac rozne rzeczy zeby Kuba sie nie nudzil:tak:
Asiunia-zyczes Ci milego pobytu w Polsce:-):-)fajnie masz:-)
kasiek83-tobie tez :-)no i dobrej pogody nad morzem:-)bo chyba sie wybieracie,tam,nie?

reklama
Czesc dziewczyny!!!Wczoraj nie pisalam bo nie mialam juz sily!!!
Dzis jeszcze sie pakuje,przepakowuje i takie tam.
Kasiek83-ja bede na lotnisku tak ok.4,30!
No wczoraj mialalm kilka ladnych stron do czytania.Jak niunki nie bylo to nie bylo a jak juz jest to daje czadu!!!!!
Dziewczynki ja juz uciekam,postaram sie napisac z PL.
O kurcze juz sie nie moge doczekac!!
Zycze milego spotkanka w srode u niunki!!!
Brydka witam w naszym gronie!!!
Wszystkim mamusiom i dzieciaczkom ktore wybieraja sie do PL pod moja nieobecnosc zycze wudanych wakacji.Pozdrawiam,bede za wami tesknic!!!!:-);-):tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry