reklama

Mamy z Bradford

Kasiek83 i Asiunia221 ja też życzę wam przyjemnych i słonecznych wakacji:-):-):-).Chłopaki szykują się do oglądania formuły a ja nie wiem co mam z sobą zrobic:no::no::no:.Tak sobie myślę że nie dosc że większosc dziewczyn w Polsce i nie będzie komu pisac na forum to jeszcze pogoda ma byc do d...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Doris78 ja nie miałam dzisiaj żadnych problemów z wejściem na forum.Nudy straszne:cool:.

reklama
No a my juz po gosciach :-):-)Obiad mi sie udal:-)wiec bylo dobrze:-pKASIA8118-A gdzie Ty jestes?tez ogladasz formule?
Niunka-ja w srode,bede napewno tylko przeslij mi swoj adres:-):-)

Ale mamy piekne lato:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zalamka:wściekła/y::wściekła/y:Sylwia ma super pogode,upal upal i jeszcze raz upal:tak::tak:
A zapomnialam wam napisac,pamietacie jak Sylwia mowila ze sie nie moze zapakowac:-)Wiecie ile miala nodbagazu??AZ 7 kilo!!!!!:-D:-D:szok::szok::szok:I puscili ja ,nic nie dopacala:-)szczesciara:-)

No jestem wolna mały już śpi.Dzień minął tak sobie jakoś zleciało.Nawet byliśmy na spacerku szkoda tylko że złapał nas deszcz i burza i musieliśmy się skryc na przystanku.Ale mój mąż był wściekły że wyciągnęłam go z domu,ale co tam było zabawnie i wesoło szkoda że tylko mi:-):-):-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry