reklama

Mamy z Bradford

reklama
jak my wyjedziemy to wraca Sylwia i ona za nnas bedzie tutaj aktywna:-)A Ty Kasia 8118 bedziesz miala dostep w Polasce do internetu?bo ja chyba tak:-):-)
KAMA-no to bys kiedys sie z nami wkoncu spotkala:-)bo bardzo bym Cie chciala poznac:-)

Doris ty mi pisalas kiedys o jakims mechaniku samochodowym,co przyjezdza do domu i naprawia. Czy to jest ten gosc co sie oglasza na leeds.pl,Polak? Firma sie nazywa bodajze 8 till 8???

To jest wlasnie ten ktory tak spieprzyl robote. A teraz nas unika. On podobno jest z Bradford,masz moze jakies namiary na niego? Bo telefonu od nas nie odbiera:wściekła/y:. Jutro ma ostateczny termin zeby przyjechac i zrobic. Jesli nie przyjedzie to mu wyrobie opinie w calym yorkshire i nigdzie juz klientow nie znajdzie:no:

Mial byc w zeszly poniedzialek i nie przyjechal,my do niego dzwonimy wieczorem a on nam mowi ze jest na urlopie w Posce:szok:. Skur.....l,wzial kase a teraz sie miga

Szaleju dostaje, że tak powiem, cały weekend w domu i dziecko same też świra DOSTAJE. Dzięki za powitanie, to taka ulga, jak cholera, że w końcu po roku kogoś znalazłam do rozmowy :)
No i mam nadzieję, że uda się mi do Was dołączyć, bo sama dostaje kota. Gadam z koleżankami z Polski na gg, siedzę na Gronie, ale to nie to samo. Mam sąsiada Polaka, mechanika, ale jego nie ma w domu ciągle, a jego dziewczyna wróciła do Polszy więc kiepsko. A Ja, czasami w Sziplejowie mam okazję usłyszeć mamę po Polsku z dzieckiem, ale co, podejdę i powiem " Cześć, słuchaj, bo ja chcę kogoś poznać ? " :-)
Sobie znalazłam zajęcie, jak Olek śpi, jak pada deszcz, siedzę i scrapy robię - wciągnęło mnie, ale człowiekowi i tak za mało - także od teraz zaglądam.
Podałam swój numer gg, ale ja zawsze jestem na niewidocznym :)

Dzień Dobry wszystkim.

Jak wszyscy widzą pogoda nie nastraja optymistycznie a do tego Julia wstała dzisiaj o 4,30:wściekła/y::wściekła/y: i położyła się dopiero o 7. Cały dzień rozwalony. Nie wiem co mam teraz zrobić za godz wychodzę odprowadzić Adasia do szkoły. Mam nadzieję że się obudzi.

Mój Olek siedział do 00.00 i wymuszał na mnie bajkę. Szlag mnie trafiał bo mój Kamyk zero reakcji, ze dzieciak wyje, bo bajkę chce. Włączyłam dla Świętego spokoju i padł o 00.30 w salonie. Dnia rozwalonego nie mam, ale kurna, boje się Myszki Miki :eek:

reklama
Czesc dziewczyny:-)
kama-ja tego mechanika nie znam:no:tylko widzialam te ogloszenie i wydawalo sie ciekawe:-)ale teraz jak piszesz,to normalnie nikomu nie mozna wierzyc:szok::szok:on sie chyba oglasza na bradford i leeds ,napisz cos o Nim ,niech inni maja sie na bacznosci,ja pewnie tez bym tak zrobila:tak:i jeszcze taka kase wzial:wściekła/y::wściekła/y:
4 muchy-to mialas wczesnie pobudke:-D:-D:-D:-Doj ta Julcia,rozrabiara:-)
brydka-pisz do nas czesciej:-)no i tez przychodz na spotkania:-)bo jest bardzo fajnie i my nigdy sie nagadac nie mozemy:no:
I co to jet ta myszka miki??czy masz w domu lokatora?:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry