Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

pogoda do bani i tylko czekam aż zacznie lać jak wczoraj, myślałam, że deszcz rozwali światło i nie będzie. Kolejny wspaniały dzień
jak do tej pory bylo wszystko ok, ale tym telefonem to mnie wkurzyla, jakos to jej panikowanie do tej pory bralam z humorem, bo we wszystkim widzi problem, jak za rzadko jest kupa to napewno skret kiszek, a jak za czesto kupa to pewnie robaki, kiedys nawet wziela kupke Kuby do badania bez pytania, jak dziecko zakaszle czy zakicha to juz gruzlica, i pelno takich teoriidoris - strasznie jestem wscieklajak do tej pory bylo wszystko ok, ale tym telefonem to mnie wkurzyla, jakos to jej panikowanie do tej pory bralam z humorem, bo we wszystkim widzi problem, jak za rzadko jest kupa to napewno skret kiszek, a jak za czesto kupa to pewnie robaki, kiedys nawet wziela kupke Kuby do badania bez pytania, jak dziecko zakaszle czy zakicha to juz gruzlica, i pelno takich teorii

Kurcze a ja narzekalam na mojego tescia,ze nam do lodowki zagladal i ciagle sie pytal i sprawdzal czy my w lodowce zarowke wymienilismy!!!Ale Kasia ty masz o wiele gorzej.Widac ze kobiecie nic nie pasuje,szuka dziury w calym