reklama

Mamy z Bradford

reklama
brydka ja na remont mojego mieszkania dostałam 210f i akurat idealnie mi starczyło na wszystkie farby i pędzle.Ale nie każdemu dają zależy jaki jest stan mieszkania:-).

niunka19 82 mi każdy dzień pasuje aby wpasc do ciebie na kawkę więc niech reszta zdecyduje.Może piątek to będzie w tedy pasowało Cfc girl i w środę wraca Ampar to może też się dołączy do spotkania bo zdąży już wypocząc po podróży:blink:.Piszcie dziewczyny jak wam pasuje.

Jeszcze nie mam mieszkania, a Już plany snuję, to się nazywa mieć wyobraźnię co :-D
Podejście drugie za mną, Olek jakby mi padł, teraz pytanie na ile mi padł :) Cykłam mu zdjęcie, bo uwielbiam go takiego :) Poleciałam już na pocztę z aplikacją i czekam na telefon od mojego, co powiedziała Vicki w Accencie :-)
fa66df833334801emed.jpg

Mój młody jest na modyfikowanym, karmiłam piersią dwa miesiące, bo przez nerwy związane z teściową straciłam pokarm, ale chłop jak dąb nie chuchany, w sensie - nie bałam się mu dawać wcześnie jabłuszek, słoików i nie choruje, jest taki pełny energii, że aż szok i 20 kg które się prosi czasami na ręce:-( a mój kręgosłup płacze:eek:

reklama
O masz Ci los, jeszcze Ci się jadalnia trafiła :-) Super sprawa. Ja się staram o dwu pokojowe, choć nie wiem czy to dobry pomysł, okresu brak... Jeszcze czekam chwilkę a potem po raz kolejny do lekarza :dry: Codziennie liczę, że dostanę okres

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry