reklama

Mamy z Bradford

jeden był na plusie, drugi na minusie, stara kazała się odchudzać, to okres wróci ( no rozwaliła mnie) jestem taka jaka jestem nic nie utyłam, a nawet mówię wam mnie na samolot nie wzięła, a tylko test zrobiła, i powiedziała że nie jestem. Nie wiem, ale zobaczę co powie lekarz w piątek.
To co, jeden tak, drugi nie i już koniec, czekasz aż urośnie Ci brzuch albo czy gnijesz ?! Nie wiem, ale w Polsce to z miejsca kładą na samolot i wiedzą, a ta kobieta chyba w ogóle nie słuchała co Kamil do niej mówił.
Whatever, zobaczymy no, jakby co dzięki :***:-)

reklama
Brydka ja na poczatku grudnia zaszlam w ciaze 16 powinnam dostac@ i nie dostalam. zrobilam sobie 3 testy w odstepach co 2 dni, 23 bylam na tescie w szpitalu i wszystkie byly negatywne dopiero w 8tygodniu wyszedl pozytywny wynik... 99%skuteczne testy, ale nie w moim przypadku. to byl najgorszy miesiac jaki mialam...tak bardzo chcialam dzidzi,a tu caly czas wszystko na nie, ale naszczescie sie udalo i jestem cholernie szczesliwa i tobie zycze powodzonka :-)

No już jakiś czas minął, pamiętam jak Nasz kumpel Artek jechał do Polski i mu mówiłam, że nie mam okresu a mieć powinnam. Miałam jazdę, że mi się spóźniał kilka dni, bo mam zakrzepicę żył głębokich po wypadku, ale to był niecały tydzień, a teraz już nie ma i nie ma, tłumaczę sobie, że może znów mam jazdy, wiem jedno, więcej Asdowskiego testu nie kupię.
na razie się nie nastawiam, ale czekam, jeśli jestem to cudownie, jeśli nie - próbować, nie próbujemy, jak będę super. Okaże się na dniach, ale wydaje mi się, że może łaskawie jakiś lekarz powinien mnie zajrzeć do środka i zobaczyć o co kaman, nie ?! :-D Może oni się boją, że coś ich pogryzie ( jest taki głupi horror teraz o lasce co ma tam zęby ) Kala mi moja mówiła, że okropny :-D Koleżanka z Londynu.
No, ale dobra, kawy z rana nie mogę, bo zaraz mi niedobrze, więc zaczęłam znów sobie robić soki smoothie z Marchwi i jabłuszek i przy okazji chłopaki piją :-)

Kama sukienka bardzo ładna ,a kolor mój ulubiony :-).Marze żeby była już 20:confused:.bo mam już dzisiaj dosyc tego dnia.No ciekawe Brydka czy jesteś w ciąży najgorsza jest ta nie pewnosc:dry:.

kama - sukienka bomba, niezapomnij o zdjeciach jak juz w niej wystapisz :-)

brydka - to trzymam kciuki, by to byla dzidzia, a tutejsza sluzba zdrowia nie nalezy sie zbytnio przejmowac

Udalo mi sie dzis przekonac Kube na sciecie wlosow :-)

reklama
Thx. Czekam jeszcze no i zobaczymy :-).
Wolę się już nie nastawiać, ale jeśli - to wiadomo - super.
No nie pijam nie pijam. Już nie. A co do służby zdrowia, to już coś wiem.
Kama, dasz radę, a jak to ładnie będzie wyglądało :) A moja koleżanka jest na diecie jajecznej, cokolwiek to znaczy Gruszka ma dać " przepis ", ale widzę u niej efekty i to dosłownie. Idę na NK, jak napisała to wam powiem, a jak nie, to ją zmolestuje o nią :-) No i mam na dziś wieczór faaaaaajny film, więc na dziś to ja już się pewnie żegnam, albo i nie, Zależy jaki będzie, jak nie to dokończę scrapa dla Gruszki. mam Wyzwanie, więc podejmuję się go, bo to w scrapach też fajne.
To tyle

wacława jarząbek

Buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry