reklama

Mamy z Bradford

Czesc dziewczyny:-).U mnie katastrofa mały walczył wczoraj do 23.30 :szok:.A obudził się o 5 rano wypił mleko i planował już wstac z łóżka ,ale byłam twarda i utrzymałam go do 7 rano :tak:.Wiecznie marudził i całował mnie w nadziei że uda mu się mnie wypędzic z łóżka,ale się nie udało.Doris78 a co wczoraj wieczorem też miałaś problem z internetem?

reklama
Niunka19 82 nie wiem co mam Ci doradzic jeżeli chodzi o obiady bo sama mam ten problem a w sumie to chyba miałam bo mały zaczyna mi jesc obiady .Ale ten problem z obiadami trwał u nas dosc długo będzie jakieś dwa miesiące jak mały strajkował i nic mu nie smakowało.Teraz jest już lepiej jada obiady ,ale nie do końca bo mięso cały czas wypluwa.I też mam dylemat jak go przekonac do jedzenia nie tylko ziemniaczków i warzyw .Musisz byc cierpliwa ja myślę że przez ten okres przechodzi każde dziecko nie tylko nasze:-):-):-).

KASIA8118-a NO nie moglam wejsc,Ty tez??wogole strony nie widzialo:wściekła/y:dopiero potem raz mi sie udalo wiec napisalam,a potem znowu nie moglam wejsc:wściekła/y:
Ale Wy to macie z Tymi maluszkami:szok::szok:Moj Dawidek spi juz od 8 codziennie,nie budzi sie do samego rana:-)Kubus tez taki byl,o 8 spac i do ranca spokoj:-)Oj kurcze zebym nie przechwalila:-)

Niunka19 82 jeżeli chodzi o to mleczko co dostałam od ciebie to super mały pije chętnie nawet beż mieszania z kaszką i sokami :-):-):-).Tylko pierwszego dnia coś mu nie pasowało i kręcił nosem .Teraz jest OK.Dzięki:tak::tak::tak:.

Zapisałam się na poniedziałek. Nadal nie mogę w to uwierzyć, że tu lekarze są tak zacofani w tej kwestii. A może my jesteśmy, bo u nich to norma ?! Nie wiem, ale dziwna sprawa :-(

U mnie na bank, przez tą późną, ale wczoraj po tym spacerze padł o 20 i wstał mi dziś o 7.oo, więc nie jest źle, ale im dziecko starsze tym mniej potrzebuje. Tak mi się wydaje:-)
makaron spaliłaś :-D Oj . Stałe łącze :-) potrzebujesz

reklama
Cześć dziewczyny
u mnie tez czasami wieczorem nawala net ,ale czzęściej okupuje kompa moja połowa ,więc niestety nie zawsze mogę poklikać.;-)
I kolejny dzień w domu mozna szału dostać :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry