reklama

Mamy z Bradford

Zapisałam się na poniedziałek. Nadal nie mogę w to uwierzyć, że tu lekarze są tak zacofani w tej kwestii. A może my jesteśmy, bo u nich to norma ?! Nie wiem, ale dziwna sprawa :-(
I Ty wytrzymasz do pn??Ja bym nie wytrzymala,ale niestety tutaj trezba,bo ta sluzba wogole sie nie spieszy:no::no:

KASIA8118-moze Ty mosisz zaczac chodzic z Krystianem na taki plac kulkowy,wyszaleje sie tam strasznie potem padnie Ci wieczorem:confused::-)A tak wogole zobaczysz jak on sobie pogada z Brydki Olkiem,fajnie tak samo gadaja:-Dsmiesznie to wygladac bedzie:-D:-D

reklama
Nie no Dorotka, co ty :-) Kupię test, ale zrobię jutro z porannym :-)
Monika nie łam się, ja dziś też udupiona w domu, na razie. Potem dopiero pod wieczór wyjdę, Olek padniety

Brydka dzięki za dietkę ,lubię jajka więc sie chyba na nią skuszę ;-)
wszystko z tym siedzeniem ok tyle ze ja tak siedzę w domku od niedzieli:wściekła/y:

hej dziewczynki
jesli chodzi o diete, to tudno mi cokolwiek powiedziec bo nigdy nie mialam problemu z dodatkowymi kilogramami, a wrecz przeciwnie. moja mamuska za to cale zycie walczy z nadwaga i najlepszy sposob dla niej (choc to dlugo trwa), codziennie lyka tabletke z błonnikiem popija 2-3 szklankami wody (niegazowanej badz przegotowanej) i dopiero po okolo 30minutach robi sobie kanapke. blonnik zapycha miejsce w zoladku wiec mniej sie je (a przynajmniej tak powinno byc to zalezy jak kto bardzo ma rozepchany brzuszek). i tak poczyna przed kazdym posilkiem. trzeba sie pilnowac zeby posilki byly o stalych porach, a kolacja nie pozniej niz o 18... duzo wody!

jesli chodzi o filmy to polecam "efekt motyla" zakrecony na maksa.

czesc
Szymek ma wlasnie pierwsza drzemkie. A druga ok 15 , no ale wstaje mi jak z zegarkiem w reku o 7.30 , potem spi ok 11, i 15 no i na noc ok 21-22. Tak jest nastawiony i koniec, poztym po tej drugiej drzemce to ma najlepszy chumorek i glupawki:-)
Doris- co do tych obiadkow to ja tez go przetrzymuje zeby zjadl jak najwiecej , ale czasem nie wychodzi, a co do wazyw to daje mu ze sloiczow, kalafiorek , grosze i innymi warzywkami, musik z marchewki i takie tam.
Kasiu8118- dobrze ze Krystian pije to mleczko , mam nadzieje ze mu pomoze
Brydka - ty to masz juz z tymi testami, ja zrobilam dwa i od razu wiedzialam ze jestm w ciazy, zreszta to bylo zaplanowane wiec sie udalo za pierwszym razem:tak:
Monika - a ty jestes az taka gruba ze potrzebujesz diety?

To co dziewczyny ile nas jutro bedzie?
Doris, Kasia8118, Ampar, Oleksa, Cfcgirl , kto jeszcze - zapraszam wszystkie, A Brydka i Monia? Czy o kims zapomialam jak tak to przepraszam

niunka-a ten musik marchewkowy to jakiej firmy jest??bo nie widzial;am:-):-)no i faktycznie normalnie Ci spi,widzocznie juz sie tak nauczyl:-)moj Dawid mi spi tak:o 6;30 pobudka,o 9,00 nastepne spanie spi 1,5 godziny i 14.00 drugie spanko i spi godzine i wieczorem o 20 zawsze zasypia ale ja przed snem go czsami niezle wymecze,moze nie ja tylko Kubus:-p:-p

reklama
Doris- te musiki, to kupuje w tych podelaczkach plastikowych co sa na polkach kolo obiadkow, Takie zapakowane w kartonikach po 4 sztk. Hippa i Organix.( czy jakos tak) Mozna kupic owocki, i owocki z wazywkami.A czasami to sama mu gotuje warzywka i blenderem miksuje .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry