reklama

Mamy z Bradford

reklama
MONIKA-To chyba Cie ogladalam na Nk :-p:-pwejdz sobie i zobacz czy ogladal Cie taka Dorota:-):-)jak tak ,to ja:-D:-D
Ale ja jestem ciekawska,nie?A ciekawosc to pierwszy stopien do piekla!!!!!!!!!Alez sie tam usmaze!!!

Ale Dorota ma rację, dobrze wiedzieć z kim się gada i można sobie zobaczyć :-)
Ja pooglądałam profile, a co :-)
Dzięki za stronę, choć Ja z leniwców, mam nadzieję, że Magda się odpali dziś, to się bym z nią umówiła :-)

fakt ostatnio sie z nią nie rozstaje ,:-) a teraz chcemu mu zabrać z Polski rower ,mam nadzieję że na spacer będziemy zabierać jedno z .........:-D

Ale Dorota ma rację, dobrze wiedzieć z kim się gada i można sobie zobaczyć :-)
Ja pooglądałam profile, a co :-)
Dzięki za stronę, choć Ja z leniwców, mam nadzieję, że Magda się odpali dziś, to się bym z nią umówiła :-)

ale na tych profilach tak za bardzo to nie ma wieści :-),w sumie sama się zastanawiałam co tam wpisać i nic mi nie przyszło do glowy ...............moze dlatego że od niedzieli siedzę w domku:-(

reklama
czesc dziewczyny

ja ma dzis dzien leniwca i do tego od rana mnie glowa boli :-(

monika - no to moj Kuba bedzie mial kompana do hulajnogi :-) ale beda szalec jak sie spotkaja, bo on teraz jest na etapie wyscigow, kto pierwszy i te sprawy.... najbardziej mi sie podoba z jedzeniem dyscyplina, w sekundzie nie ma nic na talerzu, nawet jak sie mu duzo nalozy :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry