reklama

Mamy z Bradford

A mój Olek właśnie wcina obiad, ale z prędkością światła, nie wiem jak on to robi, że od rana mu się buzia nie zamyka. Wczoraj obiadu nie, a teraz normalnie..... :-D
Leniwca to może i Ja miałam, ale już nie mam :-D
A tak Bay the way to o której się mamy umawiać jutro ?!

reklama
czesc dziewczyny

ja ma dzis dzien leniwca i do tego od rana mnie glowa boli :-(

monika - no to moj Kuba bedzie mial kompana do hulajnogi :-) ale beda szalec jak sie spotkaja, bo on teraz jest na etapie wyscigow, kto pierwszy i te sprawy.... najbardziej mi sie podoba z jedzeniem dyscyplina, w sekundzie nie ma nic na talerzu, nawet jak sie mu duzo nalozy :-D
no to super :-) nawet nie wiesz jak się ciesze ,Kuba stwierdził ze juz dzisiaj wyzdrowieje hihihi bo bedzie się scigał ,też ma na tym punkcie fioła ,no ale to mali faceci :-D

Czesc wszystkim
Ale dzis dajecie czadu normalnie nawet nie bede wszystkiego czytac :-D:-Dtak sie rozpisalyscie
My juz po play grupie i po drzemce, ja dzis padlam razem z Abi taka bylam zmeczona.
Musze isc na poczte wyslac rzeczy z ebay i z glowy.

Czyli tak wcześnie ?! O matko i córko, ale w sumie może i racja. Czy może ktoś jedzie z interchange, bo ja bym z chęcią normalnie z kimś pojechała kto trafi :-D Ja miałam dziś z Olkiem jechać by się pobawił i w końcu zostałam, a ten od prysznica i tak nie przyszedł, ale ja już pogadałam z Garym i w sobotę będzie :-)

dziewczyny przesadzacie z tym pisaniemm tyle stron - przeginacie;-).
Doris- skrecic musisz w prawo z glownej - przed basenem. Jak nie bedziesz mogla mnie odnalesc to zadzwon.
Oleksa - tak jutro na 11.
SZymek spi, ale chyba juz niedlugo wstanie. Obiadku dzis znowu calego nie zjadl:wściekła/y:.

reklama
Jak zjada to już plus :-) Co do pisania, to jakoś samo idzie, moje dziecko padło, więc zbieram materiały sobie, zjadł, porysowaliśmy ( muszę tablicę kupić na obrazki Olka ) :-D a obiad dla K już mam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry