reklama

Mamy z Bradford

No mam nadzieję, że ktoś się odezwie, bo tak szczerze mówiąc znam siebie i wiem, że w kocu mogę się pogubić tym bardziej jak się gdzieś człowiek umawia, Ja usilnie zawsze staram się nigdzie nie spóźniać :-D Pokaże wam moje dwa ostatnie dzieła. Wykorzystuje na to każdą swoją wolną chwilkę, teraz troszkę lepiej się dzięki biblii Photo nauczyłam, ale zamiast myśleć o głupotach, czytać o ludziach ( bla bla bla ) nieważne, poświęcam się całkowicie w wolnym czasie. Uczę też koleżankę - korespondencyjnie :-D
1b302697389e2c21med.jpg

No i ten który strasznie lubię
526ebcce6738b506.jpg

Sorka, że je tak laduje tu, ale normalnie uwielbiam :-)

reklama
Jasne, że możesz. Mamy dość ładne mieszkanie - mnie się bardzo podoba, lubię w nim przebywać tuż przy głównej drodze na rogu Shipley. Mamy dwa pokoje, salon wielki, dwie łazienki i płaciliśmy 600 z innymi, ale innych już nie ma, a my płacimy 500, nieraz 450, jak mają humor, a mieli bo brat przyjechał, zapili i opuścili :-Dno i plus opłaty, ale teraz ro pestka. Nie narzekam na nich, ale Ja chcę na swoje

O Matko, niedobrze - wiem coś o tym choć Ja już wiem, że młody padnie mi o 20.oo.
Współczuję Ci bo wiem co czujesz :-(

A scrapy, w Photoshopie, mam dwa Cs2 i Cs3 i nakładam elementy według wyobraźni :-)

Kasia to Ty mu nie pozwalaj tyle spac, budz po godzinie, albo staraj sie go tak zabawiac, zeby nie spal w dzien, bo on jest na drodze do przestawiania sobie dnia z noca

Brydka - fajne te scrapy, ja sie przymierzam do papierowych, troche mam pomyslow, ale gorzej z czasem :-( i bardzo chetnie bym zobaczyla jak Ty to robisz komputerowo :-)

Nie ma problemu, jak będziesz miała chwilkę, wpadnij to z chęcią dam ci kurs przyśpieszony, nie wiem, ale jak ktoś mi pokazuje, jak moja Marta, która niedawno była zielona i mówiła " Brydzia, dajmy sobie spokój, ja się nie nauczę " swoje scrapy, to aż miło :-) też myślałam o robieniu ręcznie tym bardziej, że materiałów jest tyle, że fabrykę można otworzyć :-) Ja na prezent pod choinkę zrobię Olkowi pościel ze scrapem, bo obrazki takie w pokoju będzie miał na bank już na swoim :-) Chętnie pomogę - bo to lubię

reklama
No problemo, jakbym miała ci mówić przez gg, zwariowałabyś , tak opowiadam ponoć co trzeba robić, a niedawno moja przyjaciółka Malina mnie uczyła, ale troszkę nad tym siedziała, za to ona i jej mąż są grafikami, więc ma serce do tego :-) w każdym razie umówimy się i pokażę ci co i jak :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry