reklama

Mamy z Bradford

Tak chodzę po tej swojej podłodze i właśnie się zastanawiam - mówiłam to wczoraj Dorocie na spacerze, tu pod spodem nic nie ma :eek: Jest wykładzina i kartony jakie, czy jak to tam się nazywa ?! :szok: Normalnie szok, że tak wszędzie widziałam;-)

No i niebawem znikam, bo standardowo mężulkowi mojemu już za miesiąc będzie - oddaję kompa, ale ma ciągle nadgodziny więc kładzie mi się już o 22.oo więc jak nie zasnę na 1 sezonie " Oficera " to jeszcze se wejdę - no i oczywiście poscrapuję.
Zobaczę, czy może ktoś jutro będzie jechał z Interchange. Olko wykąpany, zadowolony i idę z nim rysować.
Jejku, idzie do pracy i w sobotę znów i w niedzielę, ale jazda

Ostatnia edycja:
reklama
Ja za wami nigdy nie nadaze tym bardziej ze spalam z malym prawie 4 godziny:-)
Jestem padnieta po tych 30 stopniach w polsce przez ponzd 2 tygodnie- ale bylo warto:-D

Maly calymi dniami szalal na dworze, odwiedzal rodzinke, bylismy nad jeziorem i takie tam zwykle wakacjowanie.

Kasia8118- z tym spaniem dzisiaj jak widzisz to normalka. O ktorej jutro? 10.45 wystarczy?
Niunka- dzieki za zaproszenie- milo bedzie sie znowu spotkac:happy2:- a z interchange to jaki autobus?
Brydka- jak chcesz to umowmy sie na interchange tak okolo 10.10 to pojedziemy razem a potem kasia nam pomoze. Ja mam pomaranczowo-niebieski wozek, blond wlosy i ubiore jeansy:blink:
Doris78- a co tam u siostrzyczki? Pewnie sie plazuje,co:cool2:

Moje najmlodsze dziecie tez juz okapane, nakarmione i slodko spi. Zobaczymy do ktorej? :confused: A Kubus wyrwal sie z wujkami na zakupy. Ciekawe na co ich naciagnie :-)

Jasne jestem za, więc Ja mam szaro pomarańczowy wózek i jestem kruczo czarna i wielka, więc mnie poznasz, a też założę dżiny, jak będziesz mogła się odpalić koło 9.00 na BB to się odpal, ale ja bym czekała na Ciebie pod windami na górze, co ?! Pasuje ? :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry