reklama

Mamy z Bradford

reklama
On chyba od nas tu jedzie, bo coś mi się wydaje. Hmmm. Tak mi się wydaje, jakby co, Agpar napisz jak się umawiamy potem, albo z rana i gdzie, bo się zagubimy:-D w kosmosie :-D Może Magda się odpali, Ja potem, zajrzę, a teraz idę do wanny :tak:

monika-FAjny suwaczek:-):-)no i fajna rodzinke masz:-):-)
4muchy-i co goscie djechali???
AMPAR-Sylwia dobrzze,troche sie posmazyla na plazy,a teraz pogoda sie popsula i nie powiem strasznie jestem zawiedziona:wściekła/y::wściekła/y:

KASIA.J-MOJ Kuba tez zawsze jak z kims pojdzie na zakupy,zawsze na cos nacoagnie:-)a szczegolnie uwielbia z babcia chodzic na zakupy:-):-)i jego staly tekst-zawsze o tym marzylem-:-D:-D

Czesc dziewczyny
Normalnie szok czytalam,czytalam i myslalam ze nie skoncze tak sie rozpisalyscie;-)
Brydka dajesz czadu!!!!!!!!!!
Ale to dobrze przynjmniej cos sie dzieje.
Ja wczoraj nie pisalam bo bylismy w blackpool w aqa parku.Byl to pierwszy raz naszego syneczka,na poczatku plakal ale potem to sama radosc!!!!:tak:
Jutro u niunki dziewczyny nagadajcie sie na kaksa.
Kasia j twoj synek ma juz 3 zabka!!!Gratuluje! A u Fabiana nic!!!:-(:-(:-(
Kamalodz sukienka bomba !!!
Ciekawe jak tam Asiunia w polsce.:cool2:

Witajcie.Sorki,że dopiero teraz ale mialam dzisiaj zajęty dzień.
Brydka bardzo chętnie się z Toba umówię. Będe w Shipley w centrum na przystanku ok 10,30, ale tylko jeżeli nie będzie padać. Wysyłam ci mój numer...

Niunka- no ja chyba wlasnie tak ostatnio jechalam. Dzieki;-)
Brydka- wiesz gdzie ten przystanek? jak nie to umowmy sie kolo inf turystycznej tam na tym placu w centrum o tej samej porze i sobie podejdziemy to ze 2 minutki sa.
Doris78- ja to nawet nie mialam kiedy sie opalac i blada jestem- balam sie o malego i raczej w ogrodzie lub parkach go trzymalam a tym samym niestety siebie:no:

Ide sie kapac

Pa

K&F - juz 4 sie powoli wykluwa :-) mysle ze to kwestia 3-4 dni; czytalam, ze wyrastanie zabkow to sprawa genetyczna, jesli rodzicom pozno wychodzily to dzieciom rowniez

doris - moj Kuba tez uzywa tego tekstu "marze o tym" i mowi to w taki sposob jakby sie mial za chwile rozplynac

A ja mam myslenice. Przyjeli Kube do pre-school w Baildon, do tej szkoly do ktorej chcielismy. Ale okazalo sie, ze zajecia sa w troche nieciekawych godzinach, bo od 1 do 3. Jakas godzine bede tracic na dojazdy, przy dobrych wiatrach. I to wszystko troche rozwala mi tydzien. Zajecia sa codziennie. I teraz nie wiem co robic.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry