reklama

Mamy z Bradford

Hej dziewczyny ja w końcu wolna ,ale nie do końca bo mały mi towarzyszy.Obudziłam go przed 18 bo sam to chyba nigdy by się nie obudził bo spał już prawie 4 godziny:szok:.Poszliśmy sobie jeszcze na plac zabaw na godzinkę prawie złapał nas deszcz w drogę powrotną.Ale udało się nam wrócic suchym do domu:-).Ampar3 może byc 10.45 mi to bez różnicy.Daj znac jak już wsiądziesz w 645.

reklama
4muchy witam :-D
doris78 dzięki Twoja rodzinka tak samo superacka

ide kłaść Kubę ,mieliśmy gości więc dziś tak późnawo ;-),jak się uda i odgonię męża od kompa to wpadnę na kilka słówek

No , Marysia w końcu usnęła. Maly łobuziak, ja ją usypiam a ona się śmieje...Ale już zasnęła.
Tak jak pisałam wcześniej wyboeram się do Edytki, jeżeli nie będzie padać. Do Ciebie Edytko od nas jedzie 760, trzeba wysiąśc na New line i potem 15 minut spacerkiem. Mam nadzieje,że trafię. Mam mapę a właściwie wydrukowane jak iść, więc nie powinno być problemu. W razie co , będe dzownić/
Brydka daj mi rano znać czy jedziesz z Shipley czy z Bradford ,żebym na Ciebie niepotrzebnie nie czekała. Ja będe tak jak ci pisałam, będę jechała o godz 10,40, a więc na przystanku, koło home bargains o godz 10,30. Czekam na wiadomośc rano...

No Szymek tez juz spi, norma zasypia co wieczor przed 22. Szaleje , szaleje az juz nie ma sil.
Ciekawe o ktorej dzis pojdzie spac Krystian? Jak tam u was sytuacja Kasiu8118?

A ja mam myslenice. Przyjeli Kube do pre-school w Baildon, do tej szkoly do ktorej chcielismy. Ale okazalo sie, ze zajecia sa w troche nieciekawych godzinach, bo od 1 do 3. Jakas godzine bede tracic na dojazdy, przy dobrych wiatrach. I to wszystko troche rozwala mi tydzien. Zajecia sa codziennie. I teraz nie wiem co robic.
No godziny kiepskie:sorry2::dry:dlatego ja wybralam dla Kubusia ranna sesje,a popoludnia mielismy wolne:-)

Tak dojechali, naszczeście wszystko było ok, to była ich pierwsza podróż samolotem. Nasze chłopaki chyba poznają się dopiero we wrześniu bo Ty niedługo lecisz??
.:-):-):-)
No wlasnie ja,tez mialam pisac,ze nie zdazyli sie poznac:no::wściekła/y::-(a szkoda:-(ale po powrocie musimy koniecznie ich poznac:tak:

Monika a Twoj Kuba chodzi do szkoly??Bo juz powinien nie?idzie dopiero od wrzesnia??

reklama
Obejrzałam trylogię i kładę się, w takim Razie Madzia chyba pojadę z Tobą z przystanku od Nas wiesz, bo jak już jadę z kimś od siebie to wsiądziemy jak mówisz, więc będę na tym przystanku pod HB o 10.30 na bank. Mam nadzieję, że Agparowa mnie nie zabije :-D Wybacz z góry :tak:
No i idę odczytać wiadomości i kładę sie spać, bo Olek na bank o 6 wstanie, a nie chcę chodzić po Ścianach :-D Tak więc czekam tam o 10.30 Madzia.
A no i raz jeszcze przepraszam za zmianę planów i do jutra :*
Denerwuję się no, tyle osób na raz poznam, ale dobsie dobsie jak mówia Chinole, będzie pasiować :-D Kolorowych laseczki.
Dorota wezmę Ci filmy, a Kasia Tobie Photoshopa :-) Buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry