reklama

Mamy z Bradford

reklama
A moj maly lezy w lozeczku i zamiast spac do piszczy i sie cieszy niewiadomo do czego:-D:-D
KASIA8118-No moze to bylam ja:-D:-DAle nie rozumien spotakals sie dzisiaj z Niunka czy nie??Bo inaczej piszecie i juz nie wiem:-D:-D
niunka-Nie wiedzialam ze asdzie sa po tyle:-)nie rzucily mi sie nigdy w oczy tam:no:
KASIA.J-MOj Kuba tez ma plan isc na Panda i Walee,nie wiem czy dobrze napisalam ale jakos tak:-D:-DA co do kregli to u nas tez zawsze jest klotnia,bo sie nie moze doczekac swojej kolejki i sie wpycha zawsze:tak::-D:-D
NEFRETETE-FAjna ale ja bym nie chhciala chyba takiego zwierzatka,balabym sie ze mnie ugryzie:-D

fretki maja to do siebie ze potrafią ugryźć ale to nie boli i można je tego odłuczyc hehe :-D mala jest taka zdolna ze wlazla ojcu dzis na laptopa, pokręciła sie i wyłaczyla :-D:-):-D fretki przesypiaja wiekszosc doby okolo 16-18godzin przez pozostale potrafia nieco napsocic ale sa przeurocze i cholernie towarzyskie:tak: dlatego bardzo mi odpowiada
oki lece na zakupyj

Hej
ja dzisiaj z samego rana wyszlam do miasta. nawet pogoda sie trafila- ze dwa razy bylo mi goraco:-D
Kupilam malemu komplet narzedzi, lopate i grabie, kije golfowe i szlifierke. To wszystko w funciaku. Laczna wartosc 4 funty;-)

Doris78- jak chcesz to u mojego meza w pracy maja bramki za 15 f a w sklepie kosztuja one 25. Dzisiaj mi przywiezie wlasnie bo oczywiscie jak mnie nie bylo to nie mial czasu

Kasia8118- twoja dupa gruba? Kiedy na ta kolacje z piwkiem sie umawiamy?
Niunka- ja z malym tez zaczynam -caly czas zakatarzona, kaszlemy- nawet nie ma sie tu gdzie wygrzac:wściekła/y: i jeszcze trojki mu ida:no:
Brydka- super te twoje obrobki

Doris78 ja spotkałam się dzisiaj z Niunką na placu zabaw o 11,ale zaczeło robic się brzydko i wietrznie więc Niunka z Szymonem uciekła do domu ,a ja oczywiście poszłam dalej z Krystianem bo w domu nuda.Co najważniejsze nie padało więc spacer się udał.Ampar3 ja jestem bardzo chętna na jakieś spotkanko przy piwku czy jak tam wolisz,ale w piątek po południu ruszam do Polski więc lipa mało czasu już zostało na organizacje spotkania,ale obiecuje że jak tylko wrócę to coś się skręci bo jestem bardzo za:-p.A najlepiej taką imprezkę skręcic w sobotę.Chyba się zemną zgodzisz:tak:.

hej
tak poczytalam pare ostatnich stron tak na szybko i widze ze macie ten sam problem co ja -kaszel i katar u maluchow ja tez walcze z tym od kilku dni, maly marudny przez to ale kupilam tu masc Pulmex baby i mowie wam rewelacja przesypia cala noc bez kaszelku to taka rozgrzewajaca masz wiec zakupcie sobie laseczki jak bedziecie w PL
nie chce was dolowac ale sprzedawalam dzis funciory i ...:szok::szok::shocked2::dry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 3,98 AZ ZBLADLAM
a tak pozatym czekamy na babcie -bedzie juz w srode na szczescie bo bym padla tu bez niej sama dluzej.pogoda nas rozpieszcza nie ma juz upalow ale jest przyjemnie, szkoda ze u was kiepsko ale przesylam wam duuuuzo slonca moze dojdzie :-):-D:-)
caluski dla dzieciaczkow a dla was dziewuszki usciski z polski :-):cool2:

kasiek83-ja mam ta masc :-)i wiesz co ja jeszcze robie.Smaruje mu klatke piersiowa przed snem i wtedy lepiej mu sie w nocy oddycha:-):tak:sproboj ,zobaczysz:-)

No ja tez jestem za tymi keglami w wiekszym gronie,jesli moge sie wcisnac oczewscie:-)bo jak sie tak samemu idzie to te rundy szybko zleca i zaraz do domciu trzeba isc,a tak przynajmiej by sie posiedzialo:-)ale ja dopiero za 5 tygodni:szok::szok:
Ale moj Dawid dzisiaj malo spal:wściekła/y:1,30 przez caly dzien:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry