U nas Szyemk dzis juz spi, juz bo ostatnio zasypial przed 22, no ale mial dzis tylko jedna drzemkie od12 do 2, wiec teraz to chyba powinien spac do rana

.
Ja zaraz tez klade sie do lozka bo strasznie bola mnie dzis plecki.Szymek juz taki ciezki, no i ciagle chce chodzic i trzeba go trzymac za raczki.
Ale kobitki nasz synek zaczyna chodzic , dzis sam przeszedl pol salonu

:-), puszczamy go ok kilku dni miedzy soba i chyba zalapal. Bardzo mu sie to podoba tylko ze chce wszystko za szybko.No ale na roczek moze bedzie chodzil.
Jaka ja dzis jestem z niego dumna tyle kroczkow sam zrobil :-):-):-)

.Cudownie jest tak patrzec jak wlasne dziecko wszystkiego sie uczy i tyle radosci z tego..:-).
Kasiu8118- super by bylo gdyby to naprawde wypalilo. Ciekawe skad ona wezmie kase, moze jaks dobr duszyczka z fortuna i nie wie co ma robic z kasa

.
No ale skoro taka chetna to czemu nie. Tak jak pisze Dorota , to napewno zabawaki, tylko ze musialo by ich byc kilkanascie , bo przeciez sporo nas juz jest, a pewnie bedzie nas jeszcze wiecej jak sie wiesc rozejdzie ze cos takiego istnieje.
A co do miejsca to mysle ze w blisko centrum bedzie drogo , no ale moze cos wyjdzie z tym kosciolem?
Papa kobitki do jutra.