reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ja Wam powiem tak, Ja jestem nie ruchliwa, bo mam mega bolący łokres. Jestem na miejscu i zapraszam, więc jeśli któraś ma ochotę na spotkanie z " Nudziarą " heheheh, to walta. Kaśka, Monika, to ruszać dupy i Alleluja i do przodu :-D

brydka-ja wlasnie nie wiedzialam jakie zdjecia Ci wyslac:no:nie wiedzialam czy takie z bliska czy z daleka:no:i kiedy Ty masz na to czas ??ja sie caly czas zastanawiam

Ostatnia edycja:
Dorcia, Ja i tak sobie je przerabiam, ale grunt by widać było najbardziej buzie i jak najmniej tła, jak meble, itd... Bo trzeba strasznie się męczyć z obróbką :-D N łatwiznę idę :-D

Jakieś takie ciche jesteście dziś :-) Ja już odkurzyłam i myślę co na obiad dziś, ale chyba upiekę piersi w rękawie, a może macie pomysł na ?! Monika, Doris, Kaśka, oklapłyście ?!:tak:

Oj Brydka ,zrobiłam w międzyczasie śniadanko i obiad i pogadałam z mamą przez skypa i z us w Polsce :-):-Di już jestem :-D:-D:-D

No Ja drugi raz odkurzałam, bo moje dziecie postanowiło paluszki po calym domu rozrzucic i do tego posciel Tomkowa ubrudzil, no rzesz... :-D
nagadałas sie ?! :-)

no tak nie do końca bo my mogłybyśmy baardzo długo :-)gadać ale mati do pracy ucieka więc siła wyższa:-D:-D
chyba bedę zmuszona sama gdzieś wybyć Kasia się nie odezwała gdzie idzie ,reszta milczy a moje dziecię na dzwięk :spacer " dostaje strasznego po części wymuszonego kaszlu:no:,no chyba że bym mu powiedziała ze idziemy do sklepu z gierkami.......:-D:-Dpierwszy by stał przy drzwiach

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry