reklama

Mamy z Bradford

my w takim razie idziemy na deptak
jeśli chodzi kostiumy to są w sportowcach i wczoraj w tesco widziałam
Brydka jak jutro będzie ładnie i będziesz się w miarę czuła to ja się piszę na Twój park:-):tak:

reklama
no to superacko wstępnie jesteśmy ustawione;-) ,może jeszcze któraś będzie chętna na ten parczek ,jak coś będę jechała autem więc mogę kogoś zabrać ,a teraz tylko się o pogodę modlić hihihihihh:-D:-D

Kaśka nie narzekaj co :-D Ja wiem jedno, mogę oddać ci kawałek dupy :-D
Chciałabym mieć taka jak Ty figurę, sorry, nie masz na co narzekać, wiesz...
Nie jesteś chudzielcem, ale taka właśnie ładna. Nie lubię chudych nieforemnych :-D
Joke, ale ja wiem co mam na myśli, pokaże wam jutro :-D o co mi chodzi.
To co w końcu dziś robisz lala ?!
Monika, z rana napisze na gg, zawsze jestem niedostępna jak coś - jakoś mi tak pase :-D

znaczy niewidoczna;-),ja też tak często robiłam aż dostałam zrybke od mati :-D:-Dze nigdy nie wie czy jestem
a u nas już kapuśniak za oknem MASAKRA

dziewczyny chetnie bym do was dolaczyla ,a le maly chory no i ta pogoda do dupy:wściekła/y:
Kasiu- a kostiumy sa fajne a Matalanie.
Doris - a ty kiedy lecisz? A Sylwia kiedy wraca?

Czesc dziewczynki

Ja jestem padnieta. Kuba dalej mi goraczkuje. W nocy bylam na pogotowiu, bo nie chcial zazywac juz lekow, bo byly paskudne wiec sie nie dziwie. Dostalam tym razem jakis truskawkowy antybiotyk, jest lepiej z zazywaniem. Teraz goraczki nie ma wiec szaleje, a ja mam ochote spac :-( Jeszcze dzie mamy sie spodziewac takich wysokich temperatur, az sie boje, bo on ma dreszcze wtedy i mi majaczy :-(

A Macius ma 4 zabka :-) Rosna jak grzybki po deszczu.

Niunka - gratulacje dla Szymonka z okazji pierwszych kroczkow. I jak sie zmienil na buziaczku, wloski mu urosly :-)

nefretete - slodka ta Twoja fretka

monika - z tym telewizorkiem fajny pomysl, u nas sie sprawdzil, Kuba nie meczy nas gadaniem podczas jazdy, ja jeszcze mam zawsze worek z niespodziankami, jakies zabawki ktorych dawno nie uzywal lub jakas nowa, kredki lub pisaki i takie rozne drobiazgi

brydka - bylam w tym parku (North Cliffe) dopiero przed wyjazdem, az wstyd sie przyznac, bo w okolicy pomieszkuje juz kilka lat, podobno w poblizu sa jakies fajne ciuchcie dla dzieci, maz ma mi pokazac jak wrocimy

Dziewczyny, do tych co szukaja kostiumow to fajne maja w sklepie z bielizna w Baildon kolo ronda na ulicy Westgate. Troche sa drogie, ale rozne rozmiary. Mnie sie udalo tam kupic bardzo ladny wloski stroj. Ja tez jak Kasia8118 mam problem z gora tyle, ze w druga strone :wściekła/y: Takze jakby byla jakas metoda to chetnie sie z Toba Kasia podziele;-)

reklama
kasia.j strasznie nam przykro że aż tak Ci mały choruje ,wiem jak się człowiek wtedy czuje ,życzymy dużo zdrówka zaraz napewno będzie lepiej :tak:
no i Kuba ciągle pyta kiedy pozna nowego Kubę na wyścigi w parku;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry