reklama

Mamy z Bradford

Czesc dziewczyny,

U nas noc spokojnie minela, nie bylo juz tak wysokiej goraczki, antybiotyk zaczal dzialac. Troche odespalam. :-) Dzieki za zyczenia dla Kubusia i oby Waszym maluszkom sie szybko poprawilo.
Wczoraj wieczorem przyjechal moj tato, wiec Kuba dostal takiego przyplywu energii, ze nie mogl sobie znalesc miejsca. Strasznie rozrabial.

Brydka - gratulacje mieszkanka, Ilkley to bardzo ladne miasteczko, dookola mnostwo miejsc na spacery z dziecmi, oby mieszkanko spelnilo Wasze oczekiwania :-)

Doris - jestes wielka :-) ale dbasz o meza, moj to sie przez caly miesiac stoluje tu i owdzie, i jeszcze mu kazalam wysprzatac na nasz przyjazd (mial na tablicy wypisana liste co ma zrobic do naszego przyjazdu), ale niedobra ze mnie zona ;-)

A co do sali na zabawy, to musi ona miec zaplecze sanitarne (ubikacja z umywalka) i kuchenne (gdzie mozna zrobic kawe, herbate, potem umyc kubki i podgrzac mleko) Tak jest przynajmniej na tych zabawach co ja chodze, wiekszosc jest organizowana przy kosciolach (np. babtystow czy metodystow) i nie ma to zadnego wplywu na prowadzone zajecia.

reklama
Dzięki Kasiu J, oby, no mam nadzieję, ale oczywiście przygotowuje się na stan w jakim to mieszkanie zastanę :-D

Kaśka, a coś myślała, nie wiesz , że chrupki z podłogi smakują najlepiej ?! A Ja nie śpię, wybaczta :-D

Kasia8118- ja bralam wlasnie ta masc dla siebie dzisiaj bo moja zostawilam siostrze. Jak chcesz to wez dzisiaj jakis pojemniczek to ci przeloze troche i zobaczysz czy ci wogole pasuje;-)

Brydka- ja bym tez wpadla dzisiaj do Shipley. Moze tak okolo 12? Np przy home bargain?

Czesc dziewczyny!!:-)ja juz jestem,Kuba odprowadzony,Dawid sobie spi a ja jestem wolna:-)
Dzień dobry.My już dawno po śniadanku.Nocka minęła spokojnie.Miałam potworny sen.Sniło mi się że mały wpadł pod pociąg.Jak się przebudziłam to aż włosy na rękach mi stanęły dębem.Okropny ten sen:wściekła/y:.
Oj Kasia nie ma co Ci sie snic??:wściekła/y::wściekła/y:Straszny sen:no:Mi sie kiedys snilo,ze mi Kubusia porwali i niekt Go nie mogl znalesc:wściekła/y::-(Niektore sny sa okropne:-(

AMPAR-ja sie zglosze po te bramki po powrocie,ok?moge?Bo teraz to mi kaska jest potrzebna :-)jeszcze musze troche zakupow zrobic i bede gotowa do drogi:-)
KASIA.J-moj tez mial sie stolowac poza domem:-)bo uwielbia pizze,kebab y i takie tam wiec to by bylo mu na reke.Ale sam poprosil zebym mu takie kolety w samych przyprawach zrobila,wiec ma:-)zreszta tak i tak mu nie starczy tych kotletow:-D:-D
JASMINA-A co tam u Ciebie ??Wszystko dobrze?Jak Dawidek i Jasminka??KAMA-a u Ciebie??Maksik ma pewnie juz cala buzke zebow,co??:-D:-D:-D:-D

Ja tez jestem chetna na spotkanie,bo to juz ostatni dzwonek przed wyjazdem:-D:nerd::cool2::happy2:Gdzie i o ktorej ??

ja niestety nie wiem gdzie jest home bergains:no:wiec ja podjade pod te nowe bloki,co sa pezy glownej drodze:-)bo z tego co zrozumialam tam Brydka mieszkasz,tak?:tak:wiec ja tam bede przed 12 ta,ok??bo moj maly juz wstal:tak:I wtedy z Toba pojde po reszte dzoewczyn:-)ok?

reklama
Brydka- super ze sie wam z mieszkaniem tak szybko udało:-) my jeszcze czekamy, a w sumie to wczoraj dostalismy list ze mamy dowieść home ofice... 2tygodnie temu dstarczylismy im wszystko w tym HO, a tu znow... no coz dzis jak kochny z pracy przyjedzie bedzie trzeba pojechac i zalatwic odrazu:wściekła/y: mam nadzieje ze nam tez sie szybko uda

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry