reklama

Mamy z Bradford

reklama
A ja sama siedze- maz mi dziecia zabral do sklepu wiec sie wykapalam i mam luzik
Brydka- gratuluje. Ilkley jest piekne- male, drogie chaty-ale to cie nie dotyczy:-), ma swoj basen odkryty nawet. Ja tez sie nie moge doczekac. A to z Accentu? Jak dlugo czekalas bo nie wiem czy juz wypada do nich sie udac?

Niunka- tule Szymusia wiec. Moj tez smarka, kicha i kaszle ale dzisiaj w przedszkolu widzialam ze wszystkie dzieciaki takie pochorowane. To zapewne ta cudowna aura angielska
Kasia8118- jak da rade z ta sala to super. Jeszcze nigdy nie mialam sponsora byloby milo:tak:
Oleska- ale ci mala numer wyciela, nie ma co. Nastepnym razem juz bedziesz wiedziala ze trzeba sie dziecka sluchac;-)

Kochanie, sugerując się ile już siedzę na Home H to długo, ale jesli chodzi o A, to mówiłam Ci, że dopiero co odesłałam formę, ale może " rozszerzenie " jakie Kamyk dodał pomogło, nie wiem, ale się chłopak rozpisał :-D:-D:-D
Dzięki Tudorowa Amparowa :**** Strasznie się cieszę, jestem jakoś tak pozytywnie nastawiona już, taka przeszczęśliwa :-)

A teraz znikam, pojawię się później, bo męż zaraz wraca, a sam jest tak zadowolony, że szkoda gadać :-D Musim sprawę obgadać, a My potem jakoś oblać - parapetówka :-D Do potem

Cfcgril-A wlasnie tak mi sie przypomniala o tej twojej znajomej ,co zbierala te punkty na stronie internetowej,o spelnieniu marzen,nie:-)I co ?ile punktow zdobyl??A moze wygral??:-)
Oleska-ta Twoja mala to aparatka:-Dtrzeba dzieciom ufac:-):-)ja mowi ze chce,to znaczy ze chce i tak:-D:-D:-DNo i zaraz bedziesz miala nastepne usg i wtedy bedziesz wiedziala co tam nosisz pod sercem:-)Akurat jak ja wroce:-)

Oj ja widze to wszystkie nasze pociechy sa chore:confused::happy2::eek::-p

Ja już wiem, to jest flat, w google earth sprawdziliśmy i osiedle wygląda na piękne, zaraz przy samej stacji w sumie. Mieszka tam Roy, kolega Kamyka z pracy i mówi, że miasteczko jest słodkie i ludzie przemili, zero chamówki, a dookoła mam las i rzekę o której mówiła Doris :-) Zdjęcia nacykam w czwartek, więc lookniecie :-);-)Dookoła jest pięknie z satelity :-D:-D:-D

Oj ale tu cisza:szok::szok::szok:Ja wlasnie skonczylam robic kotlety dla mojego meza:-)zrobilam mu 50 kotletow:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Podzielilam po 4 kotlety na obiad ,przyprawilam i zamrozilam:-)i niech sobie chlopina je,jak mnie nie bedzie:tak:

Doris78- jestem pod wrazeniem:szok:

A jak jutro z tym spotkaniem gdzie i na ktora bo rano ide do lekarza i musze jakos sie rozplanowac/
Kasia8118- a ty co na akcji jestes?

od 2 godzin nie mogłam się zalogować ,ciągle jakiś błąd się pojawiał ,no właśnie co z jutrem ?gdzie w końcu u Brydki w parku czy lister park ??:-)

reklama
No hejka jestem.Akcji dzisiaj nie będzie bo brak chęci z mojej strony:zawstydzona/y:.Mój mąż twierdzi że potrzebna mu kochanka :-D a niech se chłop szuka może znajdzie:-D jakąś piegowatą,grubą angielkę :-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry