Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja sama siedze- maz mi dziecia zabral do sklepu wiec sie wykapalam i mam luzik Brydka- gratuluje. Ilkley jest piekne- male, drogie chaty-ale to cie nie dotyczy:-), ma swoj basen odkryty nawet. Ja tez sie nie moge doczekac. A to z Accentu? Jak dlugo czekalas bo nie wiem czy juz wypada do nich sie udac?
Niunka- tule Szymusia wiec. Moj tez smarka, kicha i kaszle ale dzisiaj w przedszkolu widzialam ze wszystkie dzieciaki takie pochorowane. To zapewne ta cudowna aura angielska Kasia8118- jak da rade z ta sala to super. Jeszcze nigdy nie mialam sponsora byloby milo Oleska- ale ci mala numer wyciela, nie ma co. Nastepnym razem juz bedziesz wiedziala ze trzeba sie dziecka sluchac;-)
Kochanie, sugerując się ile już siedzę na Home H to długo, ale jesli chodzi o A, to mówiłam Ci, że dopiero co odesłałam formę, ale może " rozszerzenie " jakie Kamyk dodał pomogło, nie wiem, ale się chłopak rozpisał
Dzięki Tudorowa Amparowa :**** Strasznie się cieszę, jestem jakoś tak pozytywnie nastawiona już, taka przeszczęśliwa :-)
A teraz znikam, pojawię się później, bo męż zaraz wraca, a sam jest tak zadowolony, że szkoda gadać Musim sprawę obgadać, a My potem jakoś oblać - parapetówka Do potem
Cfcgril-A wlasnie tak mi sie przypomniala o tej twojej znajomej ,co zbierala te punkty na stronie internetowej,o spelnieniu marzen,nie:-)I co ?ile punktow zdobyl??A moze wygral??:-) Oleska-ta Twoja mala to aparatkatrzeba dzieciom ufac:-):-)ja mowi ze chce,to znaczy ze chce i takNo i zaraz bedziesz miala nastepne usg i wtedy bedziesz wiedziala co tam nosisz pod sercem:-)Akurat jak ja wroce:-)
Ja już wiem, to jest flat, w google earth sprawdziliśmy i osiedle wygląda na piękne, zaraz przy samej stacji w sumie. Mieszka tam Roy, kolega Kamyka z pracy i mówi, że miasteczko jest słodkie i ludzie przemili, zero chamówki, a dookoła mam las i rzekę o której mówiła Doris :-) Zdjęcia nacykam w czwartek, więc lookniecie :-);-)Dookoła jest pięknie z satelity
Oj ale tu ciszaJa wlasnie skonczylam robic kotlety dla mojego meza:-)zrobilam mu 50 kotletow
Podzielilam po 4 kotlety na obiad ,przyprawilam i zamrozilam:-)i niech sobie chlopina je,jak mnie nie bedzie
No hejka jestem.Akcji dzisiaj nie będzie bo brak chęci z mojej strony.Mój mąż twierdzi że potrzebna mu kochanka a niech se chłop szuka może znajdzie jakąś piegowatą,grubą angielkę .