reklama

Mamy z Bradford

Musiałam się jej wygadać i wypłakać ze szczęścia. Teraz tylko oby było do wzięcia, oglądam zdjęcia z tych obszarów i jest ślicznie, więc oby :-)
Napiszcie mi co dalej ?! Jak to wygląda ?!
Moniś, a ty też masz z cuncilu ?

reklama
nie my narazie wynajmujemy ,ale chcemy złożyć podanie o mieszkanie i mamy już adres agencji zaraz obok "bena" .
chyba że masz namiar na dobrą i szybką agencję :tak:

Z mojej Acc...:-) Dzięki, ale wiesz, jak mi się nie spodoba, to nie, ale tam jest pięknie, tak czy siak, a chyba już chcę się wynieść z Shipley, szukałam wszędzie dookoła, więc zobaczymy :-)

Słuchaj, Ja windowałam tylko Domy, nie mieszkania. Chciałam ogródek, więc w szoku zrozumiałam, że dom, ale mogę się mylić, oby nie, ale te co windowałam, to z obu stron z ogródkami. Wysłałam ci wiadomość

Oj kochane ale dajecie normalnie nie da sie nadrobic tego wszystkiego:-D
Wlasnie wrocilam od poloznej:tak:jestem juz w 15 tyg i wszystko gra dzidzi serduszko brzmi przepieknie:-) W tej ciazy to czas mi tak szybko leci ze szok zupelnie inaczej niz z Abi hehe
Termin mam na 6 stycznia szok to juz za 5,5 miesiaca:-D:-D:-D
Ale ta moja corka to aparatka tam u poloznej to z godzine siedzialam bo to pierwsza wizyta to mi 100000 pytan zadawala wiec Abi oczywiscie sie nudzila bardzo. Ja na tym stole lezalam zeby mi sprawdzila polozna brzuch i serduszko posluchala to ona pozniej jak juz zeszlam sama sie wprykowala tam i brzuch pokazywala ze tez chce to polozna sie smiala i tez jej tym przyrzadem od serduszka dala posluchac jej brzuch hehe A potem mi ze 3 razy wolala siku i za 3 razem to juz myslalam ze sciemnia i mi zdjela majtki i na podloge zrobila hehe to sie smialy ze dobrze ze spodnie suche. Niezly z niej gagatek co:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry