Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
ale przynajmniej nigdy nie miałam oporów żeby na plaży opalać sie bez stanika, w końcu i tak nie było czego chować;-)
, a przynajmniej po opalaniu odblasków nie miałam...
Nie chce podejmoważ na forum dyskusji na temat księży, ale mam pytanie,czy poznałyście księdza z Bradford?? Ja ukończyłam teologię i w związku z tym różnych księży poznałałam , ale na tego nie można złego słowa powiedzieć. Uważam więc,że jeżeli nie znacie go to nei ma się co okoniem stawiac i od razu negatywnych opinii wyrażac. Jeżeli takie macie zdanie co do księży całą sprawe mogę z nim odwołac i nie mieszać go do tego. Nie ma sie co na siłę uszczęśliwiać. Skupimy się na tej sali od tej pani i już...Ja się zgodzę z Kaśką co do księży. Jestem strasznie przeciwna ich " Pomocy " i nie to bym nie wierzyła, ale ogólnie u mnie jazda była w parafii i od tamtej pory kaplica. Nie ufam. Tyle, że to moje prywatne zdanie.
Jeśli jest babka, co chce pomóc i dla Nas ma być dobrze, Ja jestem za babką, a jeśli mamy mieć miejsce, gdzie zrobimy sobie swój kącik spotkań, jestem za....
A co do spotkań w ogóle, to jasne, że pogadać trza :-) I Madzia, masz malusią córcię, wiadomo, że pochłania czas, tym bardziej, że ona teraz potrzebuje spokoju więc domyślam się, że nie wychodzisz, by go miała ( bez podtekstów tak :-) ) no i pogoda, ja bym też siedziała
A co do jutra, powinno być ładnie, oby, bo się ostro.... A jak Kaśka dupy nie chcesz, to spadaj![]()
dajcie już spokój i nie bawmy się w dyskusje na temat księży bo to w końcu chodzi o załatwienia sali dla nas i dzieciaków i nie istotne jest od kogo i gdzie ona będzie.Ja tam nie mam nic do księży byle mi nie gadali że żyję w grzechu jak to było jaj chciałam załatwic chrzest mojemu małemu.Ale to już moja sprawa że jestem po ślubie cywilnym a nie kościelnym.A co do tego księdza czy proboszcza to chętnie poznam bo wierzę w to że bywają też księża z powołania.I nie można wszystkich przekreslac bo kilku zbłądziło to też tylko ludzie tacy jak my.