reklama

Mamy z Bradford

reklama
No co ty Madzia :-D:-D:-D Ja się nie zrażam tak łatwo

A teraz laski wiadomość, dostałam mieszkanie w Shipley - w piątek mam ogladać, Jatta - jesssssu umrę zaraz ze szczęścia :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ampar-telefonicznie oczewiscie mozna,a chodzi mi o te kregle kolo kina:-)moze gdzie indziej nie trzeba rezerwoawc,ale tam w weekend raczej tak,bo sa tlumy:-)My ostatnio bylismy w dzien i w tygodniu i bez rezerwacji weszlismy ale to byla godzina15:tak::tak:

Dziewczyny kazda ma swoje zdanie na temat kosciola:tak:Ja osobiscie nic do nich nie mam:no:Tutaj poznalam juz proboszcza i wikarego i jak dla mnie sa ok:-)Nawet mozna sobie z nimi na luzie pogadac:tak:A dla mnie sala moze byc wszedzie ,oby byla:tak:

ale sie rozpisalyscie i jak tu goraco.
Madziu- pewnie ze za toba tesknimy. Ja musze raz do ciebie wpasc , bo potrzebuje kilka malowidelek z avonu.
Doris- Szymek ucalowany, ale ci zazdroszcze tego wyjazdu :wściekła/y::-)
Brydka i Ampar - ja narazie odpadam z tych kregli bo maly chory i moj zaczol pracowac na popoludnie , a nie wiem jak bedzie pracowal w weekendy.Dam wam znac.
Brydka -serdeczne gratulacje , ale ci sie poszczescilo z tym mieszkaniem.
Dobra ja spadam , bo zaraz przychodzi do mnie kasia robic mi odrosty.

Tak Moniś, od miasta i jeśli je wezmę to wynoszę się aż do Ilkley. Boże, brzuch mnie boli, ryczę ze szczęścia, we czwartek mamy tam być. Na 1.40 oglądać. I co dalej, co mnie czeka, jak je wezmę ?????

Dziękuję dziewczynki :*******

Tak Moniś, od miasta i jeśli je wezmę to wynoszę się aż do Ilkley. Boże, brzuch mnie boli, ryczę ze szczęścia, we czwartek mamy tam być. Na 1.40 oglądać. I co dalej, co mnie czeka, jak je wezmę ?????

Dziękuję dziewczynki :*******

może być tylko lepiej ,nowe miejsce nowe życie :-) tylko kumpele z forum zostaną te same :-D:-D:-D
my też chcemy złożyć taki wniosek koleżanka podała nam nawet adres agencji

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry