reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ampar3 a może wzięłabyś jutro od lekarza receptę na tą mosc o której rozmawiałyśmy?Strasznie bym Ci była wdzięczna.Bo wiesz ja oferma jestem i sama nie pójdę tu do lekarza a w Polsce nie wiem czy będą mieli taką masc.

I co Monika jesteśmy same na forum widac reszta ma co robic,albo mają problem z wejściem na stronę.Ja też chciałam napisac to mi coś tam dziwnego wyskakiwało.

Jeszcze ja jestem, ale zaraz ide sie kapac i spac.
Monika - ja tez mialam klopot z wejsciem na BB, szlak mnie trafial:wściekła/y:
Dopiero teraz od godziny udalo sie.

Szymek zasnol dzis przed 21 , ale przez okgodzine budzil sie bo meczyl go kaszel, chwilami juz nie wiedzialam co robic, bo niewiadomo jak takiemu dziecku pomoc.
Zamiast coraz lepiej to jest gorzej:wściekła/y:.Oby nocka byla spokojna. W co watpie.

Wiecie co, no nie mogłam się dostać, nie ma opcji wczoraj. Już Dorota mi mówiła na gg, że to norma, ale cóż. No i pewnie jak się zdecyduję na to mieszkanie jutro, to i neta mieć nie będę tam :-D Będę musiała zadzwonić do Virgin wcześniej.
No i śniło mi się, że meble kupowałam, czy zbok to duzo powiedziane :-D:-D:-D
Kaśka, jesteś już ? Krystian Cie obudzil ?
Morning everybody :-)

Dzień dobry.My już dawno po śniadanku.Nocka minęła spokojnie.Miałam potworny sen.Sniło mi się że mały wpadł pod pociąg.Jak się przebudziłam to aż włosy na rękach mi stanęły dębem.Okropny ten sen:wściekła/y:.

Oj Kaśka, Ja też miewam takie chore sny :-( Czasami oczywiście.
Dziś na bank śniło mi się coś o mieszkaniu, ale nie zapamiętałam :-D To co Kasia, Ty wpadasz ?!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry