reklama

Mamy z Bradford

reklama
hej dziewczynki
kasia8118- szerokiej drogi i dużo słoneczka, baw sie dobrze:-)
udanego spotkanka dziewczyneczki:-D
mam pytanie... czy miałyście w ciąży podobne odczucia?
ostatnio ciąża mi daje ostro po pupie...:szok: coś zaczeło mi się ostatnio bardzo w głowie kręcić- wczoraj z trzech ostatnich schodów zjechałam na dupie, jak szłam obiadek szykować do kuchni na dół.
cały czas mnie brzuch boli jakbym miała skórę od środka odparzoną, a poza tym moj synuś już się chyba odwrocił jak do wyjścia... czasami mam wrażenie, że tak mnie ciśnie i nogami od żeber sie odpycha ech... gdyby to nie bolało to nawet śmieszne uczucie... ja raczej zawsze należałam do osób oszczędnej budowy ciała, brzuszek też nie jest wielki... pewnie mu tam ciasno:wściekła/y:

Dziewczyny ja już niby spakowana:tak:.Ale nie do końca bo jeszcze wiecznie coś szukam po torbach i sama nie wiem czy jestem już gotowa do podróży.Wy to już pewnie kawkę pijecie i ciacha wcinacie:-).Ale mały mnie denerwuje wiecznie wyciąga mi coś z torby i ogólnie masakra mogłam go położyc spac.Trudno teraz musi czekac aż wsiądziemy do samochodu tam będzie spac.Dzięki wszystkim za słowa otuchy.Bardzo będę za wami tęsknic.

reklama
Hej dziewczyny u mnie ostatnio letnio jesiena deprecha :-(zalamuje mnie ta pogoda a do tego Abi daje mi popalic w nocy wiec jestem chyba przemeczona:-(
Udanego spotkanka wam zycze ja moze zalapie sie na nastepne;-)
doris bylam w tym sklepie Yorkshire meat po miasko i jestem bardzo zadowolona dzieki za cynk;-)
kasia udanych wakacji i pieknej pogody ci zyczymy:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry