reklama

Mamy z Bradford

dzieki Brydka ,tak i tak bym tam poszla bo to jedeny sklep w bradford z zabawkami gdzie jest wiekszy wybor:-)no jest jeszvcze jeden kolo ikei ale tam mi sie nie chce jechac za daleko:no:

reklama
wiesz ja tam nie bede wymyslala nie wiadomo co,kupie jakies autko i tyle.Dla swojego to pwnie bym jezdzila i szukala a tak ja nie wiem co ten chlopiec lubi,wiec wsio ryba,nie.zreszta Anglicy z prezentami sie nie szczypia i kupuja jakies drobiazgi bo by zbankrutowali bo oni wiecznie sie zapraszaja na urodziny:-Dmojej kolezanki corka,kiedys dostala od swojego kolegi 3 funty w kopercie:-D:-Di luz:-)zero przejmowania sie:-D:-D

Cześć dziewczyny
jak pisała Brytka kompa okupował wczoraj Wojt ,
Kasiu bezpiecznej i spokojnej drogi oraz wspaniałego wypoczynku
jeśli chodzi o spotkanko ampar prędzej się wyrobię na 12 ,więc jak pasuje zabieram tylko daj mi znać gdzie mieszkasz to się ustawimy :tak::tak:

reklama
Właśnie wróciłam z zakupów.I pierwsze co weszłam do domu to musiałam do ubikacji:-D:-D.A w sklepie tak mi było gorąco i słabo że musiałam szybko uciekac:-(.Ale jaja coś tam spakowałam ale to jeszcze nie koniec.A mały ma świecie bo widział jak kupuje słodycze i teraz ich szuka.Cała mama z niego:-D:-D:-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry