reklama

Mamy z Bradford

Amparowa, to mówię, może ustaw się z Moniką. Ona też będzie tak jechała, bo nie wiem jak Dorocia, albo kutwa nie zakodowałam, bo Ja zakręcona, jak ruski czołg ( ale on chyba nie jest zakręcony ), w każdym razie orajt, czekam.
Aha, Kaśka, nie stresuj się, zanim dojedziesz to będziesz na kiblu tysiąc razy, a po co, dojedziesz spokojnie, a spotkania Cię nie ominą, spokojna twoja rozczochrana :-D:-D:-D

reklama
Jakby się szybko spakowała, miała wsio zrobione, to mężuś mógłby zabrać ją od nas wracając z pracy, więc nie jest to nie wykonalne nie ?! Kaśka ????

Dziendoberek :-)

U nas dzis leje caly czas, ale humorki nam dopisuja, bo wlasnie mezus-tatus wyladowal :-)

Kasia8118 - mojemu mezowi tez sie Kuba w markecie zgubil :wściekła/y: dobrze, ze mnie przy tym nie bylo, bo chyba by musieli karetke wzywac, ale to potwierdza tylko, ze faceci nie maja podzielnosci uwagi i nie moga robic dwoch rzeczy na raz

Dzien dobry!!!

Dlugo mnie nie bylo jakos nie mialam weny do pisania.Troche podczytywalam ale tak po lepkach.:tak::tak::tak::tak:
Brydka oby Ci sie udalo z tym mieszkaniem.Pamietam jak my dostalismy nasz domek co to byla za radosc>:-):-):-):-):-)
Kasia8118 zycze ci najlepszego urlopu pieknej pogody.No i szczesliwej podrozy.Oby Krystianek zniosl ja dobrze.

Fabianek juz czuje sie lepiej ale jeszcze pokaszluje,wiec siedzimy w domku i nawet z niunka i Szymonkiem nie mozemy sie odwiedzac.:-(:-(:-(:-(

Czesc dziewczyny:-):-)ale zimno za oknem...brrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja BRYDKA nie dam rady,bo musze jeszcze zakupy zrobic do domu i musze jechac po prezent,
bo moj Kuba jutro idzie na Party do kolegi z klasy:tak:wiec musze jakis przezent kupic:-)
KASIA8118-ALE mialas przygode:-(:-(:-(NAM kiedys Kuba tez tak sie schowal miedzy wieszaki ale to byla chwila moment:baffled::-(i to w tym wlasnie sklepie,zreszta on slynie z tego ze tam sie dzieci gubia:tak:ale potem oczewiscie odnajduja:tak:
K&f-caluski na Fabianka,niech wkoncu odejdzie od niego ten kaszel:-)moj Dawid tez jeszcze jest pociagajacy:-D:-Di troche tez pokasluje:sorry2::dry:taka pogoda
MONIKA-MIALAS wstawic linka na te lampy:-):-)

No i dziewczyny milego spotkanka i plotkowania i tez mi jest smutno jak Kasi ze mnie nie bedzie,tyle tematow mnie ominie:-D:-D:wściekła/y:

reklama
Monika pewnie jeszcze śpi, może po akcji :-) Dobra Kasia, dużo zdrówkadla Fabianka :* A Dorotka, spoko, nie jedziem na stałe do Polski :-D:-D:-D Nichaj Kubul się dobrze bawi zatem, a Ty pobuszuj kochana w Toy masterze w Bradistanie, bo mega wypżedaż tam była, jak mi kumpela mówiła, więc może się załapiesz jeszcze ;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry