Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam z samego rana
Dawid juz swtal a Jasminka jeszcze smacznie spi. Nefretete - przestan te obiady gotowac :-) 4muchy - ile bedziesz w Gdansku? Sylwia - prosze pozdrow Doris
Wczoraj padlismy cala rodzina o 22.00.
Wlasnie sobie przypomnialam ze przyjezdza po mnie kolezanka i jedziemy do niej. Jasminka sie w koncu pobawi z dzieckiem ktore mowi po polsku :-)
Hej z rana, Ja zakichana, ale w nocy zdychałam, teraz już lepiej, ale cała trójką wczoraj kaszleliśmy strasznie:-( Dziś już pakuję się do końca, tak by tylko jutro się ubrać i to co z lodówki i talerze. Chcę mieć z głowy...
Witam cieplutko.
Nie uwiezycie ale my wstalysmy 20 min. temu.Nie wiem co sie porobilo abo moja dzidzia jak sie polozyla wczoraj przed 10 tak dzis do 9 30 ja to juz spac nie moglam.SUPER aby tak jej zostalo ,to juz druga wspaniala nocka Brydka Ty,to pewnie spac dzis nie bedziesz mogla:-)noc bedzie dluuuuuuuga.zniecierpliwiona co??Fajnie ,ze Wam tak szybko to poszlo.
Dla wszystkich mamus i dzidz zdroweczka zyczymy, nas na razie nic nie bierze
Milego dzionka
Hej Maleńka, wiesz nawet spokojna w miarę jestem, spałam dobrze, ale kaszel mnie męczył :-(
A co do jutra, to się denerwuję, jasne Zdrówka wszystkim, okropnie za oknem :-(
Cześć dziewczyny
u nas na szczęście Kuba się wykurował ,ale zaraził mnie więc ja teraz na lekach a młody pyta czy pójdziemy do parku ,masakra ;-) wiecie co mam dziwne przeczucie że jak pojedziemy do kraju to na bank będzie padało,caaałe dwa tygodnie .Mam nadzieję że to tylko przeczucie