• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy z Bradford

Matko i córko, jakie sprzęty do cięcia ?! To ja już na samą myśl, mogę iść się pociąć, czy niekoniecznie co ?! W każdym razie chciałam Pani powiedzieć, by się Pani męża wypytała, bo może i pomagał pić, ale w końcu coś położył tak ?!:-D:-D:-D

reklama
Czolem dziewczynki!!!!
My wczoraj pojechalismy do Scarborough i Withby,pogoda dopisala i bylo super. Maly zaliczyl swoja pierwsza w zyciu karuzele i ogolnie byl super grzeczny jak nigdy. Pozniej wkleje zdjeciocha:-). Po tej calej wycieczce pomieszalo mu sie chyba w glowie i poszedl spac o 24 a wstal o 8.Jak nigdy....

Oj Kama dzieciaki to kochają wyprawy, a my chyba bardziej po nich ich sen taki Błogi i Dłuuuugi jest nie ;-):-)
Kamyk mój dziś wraca i idę spać

Ja wiem czy dlugi:confused: Maksik zawsze idzie spac okolo 21 i wstaje okolo 10 z dwoma posilkami w miedzyczasie. A dzis taka maruda ze najchetniej bym sobie poszla w swiat,hihihi:-D

Mój śpi teraz długo, bo jest przeziębiony i cierpiał, to było widać, ale ona ma werwę, a Ja umieram, nałykaliśmy się oboje leków i zdycham, on lata i ze mną gada... przytula się i mówi " Ko " , cokolwiek to znaczy :-)

Hej
- ale pogoda nam dopisuje , co:tak::-)Ja dzis poprostu plywam , parno strasznie jak diabli.No ale lepiej tak niz by mialo padac.
kama -my tez juz zaliczylismy te okolice angli, ale jak ja bylam w ciazy. Ladnie tam co?
Brydka -jak dzieciaczki sa chore to prawda ze wiecej spia, nawet lepiej bo przespia chorobsko. Caluski dla malego przystojniaka.:-)
Sylwia- konczysz juz z tymi przerobkami?
Kasiu.j- dotarlas juz do nas? czy nie:confused: Udalo ci sie kupic to o co prosilam?

lece na obiadek.

Ja to czekam na Kamyka z niecierpliwością aż mnie Olkowego przejmie. Dzięki Edyta. Jeszcze jutro się z wami laski pożegnam i zobaczę ile z Magdą uda mi się zdziałać z netem. W każdym razie jak coś, to może być do 14 dni, ale co tam, ja się nudzić nie będę.... chyba... Walę pod pierzynę laski. Do rana

reklama
kamalodz- super fotki, wlasnie myslelismy nad weekendem i mielismy zamiar zajechac do Scarborough, bo jeszcze tam nie bylismy ale teraz to jedziemy na pewno:-):-):-).
Straszna u nas duchota, wlasnie zaliczylismy spacerek i nie mamy sily sie zebrac do kapieli:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry