reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Bradford

reklama
nie mam zamiaru tymbardziej że Wojt już w tę niedzielę wraca ,a na długo też nie zamierzam go samego zostawiać :tak:;-)
a co do spotkanek to miłego plotkowanka :happy::tak::-):-D

hej wieczorkiem
Ja poszlam usypiac malego chwile zasnelam i wstalam z ogromnym bolem glowy- chyba z niewyspania:wściekła/y:Zaraz ide dospac
Kasiaj- my spalismy w hotelu z sieci balladins. Cena przez internet za dobe 36euro plus za 11 dokupowalismy sniadanie. Posciel zmieniana, sprzatane, reczniki tez codziennie czyste zadnych luksusow ale cena przystepna jak za te uslugi
Kasia8118-na ile tesciowa przyjezdza:szok::-D Moja przyjezdza na tydzien i jeszcze spi u artura siostry na szczescie:tak::-D:-DA ty dasz rade wyjsc wieczorem?
Niunka, Asiunia, Brydka- a wy dacie rade na piatek?

A tu pare obiecanych fotek

Załączniki

• Paryż 064.jpg
    Paryż 064.jpg
    102,3 KB · Wyświetleń: 41
  • Paryż 091.jpg
    Paryż 091.jpg
    107,1 KB · Wyświetleń: 43
  • Paryż 167.jpg
    Paryż 167.jpg
    140,3 KB · Wyświetleń: 42
  • Paryż 221.jpg
    Paryż 221.jpg
    106,4 KB · Wyświetleń: 40
  • Paryż 207.jpg
    Paryż 207.jpg
    143,7 KB · Wyświetleń: 41
Ampar - super foteczki, a na tym 3 zdjeciu, gdzie kucacie to jak starsza siostra wygladasz, a nie mama :-)

Monika - wracaj szybko, bo Kuba mnie ciagle pyta o te wyscigi na hulajnodze

Widze, ze kazda z nas bedzie miala gosci z Polski. Do mnie w przyszlym tygodniu przyjezdza mama.

Kasia, a jakoś tak dziś wyjątkowo wiesz...
Zmęczona jestem, bo miałam prasowanie i generalne porządki i jakoś tak dziś opadłam z sił.
Martuś kochanie, zdjęcia śliczne, no i wyprawa sama w sobie Kozak. Artek widzę, jak ryba we wodzie, Ty też. Jak Paryżanka w tym kapello....
Czekam na razie na wieści, co z mieszkaniem, a co do piątku, to jakieś konkret plany ? Ja nie wiem, bo dziecko ... Coś więcej na ten temat ?!

reklama
Marta-super foteczki!!!!!!tylko pozazdroscic!A piatek jak najbardziej aktualny!!!!!!
Dziewczyny-ja jutro ide do pracy:baffled:!!!!az sie bje bo to nowe miejsce nowi ludzie!!!!
Wyobrazcie sobie ze dzis wyslalam CV i jutro do pracy!!!cale szczecie ze mam blisko,wiec dam rade na piechotke!!!!ide na 9 godzin od 8 do 17!ale jazda co?
Jak wroce zaraz dam wam znac jak bylo!!!!
pozdrawiam i do szybkiego zobaczenia

Do góry