reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
To ja tez sie stawie jutro o 12 z moimi maluchami :-)

Mezus wpadl na lancz i sie troche posmialismy. Kupilam ostatnio sol dla cisnieniowcow, ktora niby "zawiera mniej soli w soli" ;-) Maz mnie pyta no to co dodali zamiast tej soli, a ja ze chlorek potasu. Sprawdzamy na wikipedii co i jak i w smiech, bo w Stanach tym usmiercaja wiezniow, w Polsce posypuja drogi w zimie, a w UK sprzedaja jako sol :-p:-D:-D:-D

Kasiaj- no to polemizowac mozna by chyba co bardziej na zdrowie wam wyjdzie sol czy ta trutka;-):-D
Kasia8118- no ja sama sie tez juz nie moge doczekac. No a co z tym rewanzem u nas 5 lub 6 zanim tesciowka wpadnie?

czesc laseczki!!!
Ja po pracy lekko zmeczona!!!ale nie jest zle!
Szkoda ze nas spotkanko ominie bo ja teraz tylko w weekendy moge!!!!a co z tym naszym spotkankiem bez dzieci!????????bo ja bardzo chetnie!!!!!
Sylwia-bardzo mi przykro
Kasiek-zdrowka dla michasia
Kasia j-slyszalam ze ten srodek na te male potwory jest bardzo dobry!!!!A tak przy okazji to moj kiedys mysz zlapal na chipsy:-):-D:tak:!!!
Oleska-no wlasnie chlopiec czy dziewczynka?????

Hejka z tego co wyczytalam podsumowujac spotykamy sie w tym kulkolandzie na BD4 o 12 tak???

Jesli chodzi o plec dziecka to mialam skan i lipa bo nie wiadomo:-:)-:)-(bo dzidzius sie nie chcial pokazac wiec babka nie byla pewna pol na pol ale jestem zla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo ja bardzo chcialam wiedziec ale za to moj maz sie cieszy bo on chcial niespodzianke.
Tak wogole to brzuch mi rosnie tak ze szok mam wrazenie ze jestem juz w 9 miesiacu :-D:-D:-D jutro zobaczycie
Pamietajcie ze terzeba 3.50 wziasc na dziecko powyzej 6 miesiecy

reklama
Do góry