reklama

Mamy z Bradford

reklama
Dzień Dobry

kasia8118 - dostać kwiaty to chyba super uczucie

U nas rano okazało się że miałam włączone żelazko przez całą noc. Na szczęście nic się nie stało. Ciekawe jak to wpłynie na rachunek za prąd.:szok:

czesc kochane!
Dolaczam sie do niewyspanych. Wczoraj mielismy gosci do pozna a w nocy jak zwykle mialam ze 3 wycieczki na siusianie:wściekła/y::wściekła/y:niecierpie tego, a i Abi moj skowroneczek nie dala mamusi sie wylezec:-(
To co o 12 na kulkach tak?

Ale jestem cholernie zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Jakąś godzinę temu przyjechał jakiś totalny palant z łóżkiem:crazy:.Wyobrazcie sobie że musiałam zejsc do goscia aż do drzwi klatki schodowej i pod pisac odbiór paczki bo powiedział że nie wejdzie do góry i paczki też nie będzie wnosił.To jest jakieś chore pierwszy raz miałam taki przypadek żeby z dzieckiem w piżamie wędrowac po klatce.Powiedziałam mu że jestem sama z dzieckiem a on miał to w dupie.Dawno nie spotkałam takiego palanta.I w takich chwilach jak dziś żałuje że niw znam języka na tyle żeby wyzwac palanta od najgorszych.Jedną częsc wniosłam sama a drugą musiałam dzwonic po męża bo nawet nie byłam w stanie przejsc jednego schodka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry