reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kasia8118- ja sama na szczescie nie widzialam rezultatow:zawstydzona/y:
Niunka- no to wspolczuje i powodzenia .ja sie chyba nie odwaze bo moj tez od poczatku z nami zasypia na szczescie bez bujania
Sylwia.m- winko wypilas i pewnie na jakies romantyki ci sie zebralo, co?

Znam ten bol z usypianiem. Ja przez chwile mam komfort, bo Kuba po bajce zostaje sam w pokoju i tak sobie zasypia, a Maciek pare lykow mleczka i tez odplywa :-) Zacznie mi sie pewnie jak go odstawie. A dzis babcia bajki czyta :-D

asiunia - a jak Ola z tym przedszkolem? bo byla chetna, a teraz? bo ja czuje, ze z Kubusiem bede miala we wtorek wielki problem

Kasia8118- ja jutro chce na tego chinczyka wyskoczyc a w niedziele na gielde, jakis park, ciuszki dla malego i moze dla mnie , akcja nic specjalnego

Dziewczyny czy ktoras nie jedzie w tygodniu do tego miesnego-rzeznika bo bym chetnie tez poszla a nie chcialabym sie tam ladowac z malym to bysmy sobie zamiennie z dziecmi zostaly na zewnatrz

reklama
Oj, dziewczynki wam to tylko akcje w głowie:-D A ja chocbym chciała to nie mogę:-( Jeszcze nie:-( Ale mam już troszkę śrubę i nie trafiam w klawisze na klawiaturze:szok::-D:-p

Na temat usypiania sie nie odzywam bo Marcel zasypia sam:-D Tzn, najpierw czytam mu bajki, potem śpiewam kołysanki a potem dobranoc i do łóżeczka:tak: Włączam mu pozytywkę, on sie wtula w pieluche i zasypia.

Do jutra:-)

Do góry