• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Właśnie jestem po telefonie tej babki od sali.Jutro o godzinie 13 ma jechac zobaczyc czy ta sala będzie ok.Jeżeli jest któraś chętna jechac z nami to proszę bardzo bo sama nie chciałabym decydowac za was wszystkie.Piszcie co myślicie:confused:.Jeżeli macie jakieś pytania to mówcie to jutro postaram się wszystko wyptac.

Ostatnia edycja:
Teraz znow slonko swieci, zwariowac z ta pogoda. Ja czekam na mezusia, obiecal ze po lanczu wroci do domku :-)

Kasia8118 - ja odpadam, bo jutro Kuba o 13.20 zaczyna szkole :baffled:

Jak pozostali chlopcy dzis w szkole? Chetni byli do pojscia?

A teraz pytanie, czy Wy jestescie Wyrodnymi Matkami apropo tekstu zamieszczonego w linku ponizej: Newsweek Polska, Wiadomości, Opinie i Komentarze, Nauka, Zdrowie, Technologia, Rozrywka - Archiwum newsweek.pl - Dziecko w czasach paranoi - SPOŁECZEŃSTWO - Spis treści numeru 36/08
Bo ja tak :sorry2:

Jak pozostali chlopcy dzis w szkole? Chetni byli do pojscia?
Adaś pierwszy dzień szkoły ma jutro. Trochę się cieszy a trochę się boi bo to także pierwszy dzień w nowej szkole. Mam nadzieję że szybko znajdzie nowych kolegów.

Życzę powodzenia Kubie w przedszkolu. Mam nadzieję że mu się spodoba i że będzie chętnie chodził.:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry