reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Dziewczyny żyje:tak:.Sorki że tak pózno odpisuję,ale nie miałam dzisiaj czasu na forum.Spotkałyśmy się dzisiaj z tą babką od sali ja i Ampar.Oglądaliśmy w sumie 4 sale i miałyśmy zdecydowac które nam odpowiadają.Różniły się głównie wielkością no może nie tylko tym.Wybrałyśmy taką sredniej wielkosci z wykładziną,ale nie znamy jeszcze ceny i żadnych konkretów bo nie było głównej szychy ci o o tym decyduje.Czekam jutro na telefon od tej babki co i za ile i wtedy można gadac o konkretach.Ta sala jest na BD3.Przed budynkiem jest przystanek autobusowy więc muyślę że jest ok.Ogólnie budynek prezentuję się bardzo fajnie.Są jakieś pytania?

reklama
Tak jakoś nie umiałam skojarzyc w która to strone:-(
Czyli gdzieś niedaleko Ciebie;-) jest tam coś popularnego w okolicy??? Co bym mogła sobie skojarzyc??
Ciepła ta sala jest??? I czy wiesz co w niej będzie?

Adaś bardzo zadowolony z nowej szkoły. Mam nadzieję że tak zostanie. Panie nauczycielki bardzo troskliwie się nim zaopiekowały. Pokazały wszystko wytłumaczyły co i gdzie. Okazało się że zapomniałam zaopatrzyć mojego synka w strój gimnastyczny. Ale zaraz po obiedzie byłam z Adasiem na zakupach i kupiłam co trzeba.:baffled:
kasia8118 Kasia jeśli spotkanie jest na 12 to myślę że o 11.30

Hej to jak znacie kogos z vanem?Bo kupilam sofe i jutro musze ja odebrac.
Mam tez na sprzedaz jak ktos jest zainteresowany sofe bed za 50 funtow czerwona. Tak tylko pytam;-)
Kasia 8118 fajnie z ta sala oby to wypalilo

reklama
Ja juz tez jestem spowrotem, Szymon padl bez kapieli:szok:
Bylam z kasia w sprawie sali. Co jeszcze moge dodac: zwracalysmy uwage na to zeby schody byly niedostepne dla dzieci, zeby byly wykladziny lub cos miekkiego, czajnik tam maja, zabawki babka czesciowo tez ma. Jedyne co to kwestia kasy bo moze byc drogo?????????
Sylwia.m- ja moge sie troszke jutro spoznic bo jade obejrzec ta chatke w menston.
Jezeli chodzi o bd3 to sala jest w okolicy thornbury-wpisz w google map

Do góry