Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A mi jakos tak dziwnie o tej porze sama z synkiem:-(
Kasia8118- ty tu sylwii nie sluchaj. Ona z zazdrosci gada co jej slina na jezyk.....
Caly czas blagala dzisiaj zaproscie mnie choc raz na impreze prosze, choc na reszteczki Sylwia, Doris- jak tam goraczki maluszkow? Brydka- no coraz lepsza w te klocki jestes
Ide przewinac smierdzaca kupe
Ach tak właśnie myślałam Ampar3 że trzeba będzie kiedyś zaprosic Sylwie.m na jedną z naszych chamskich imprez po co dziewczyna ma tylko resztki smakowac skoro sama może jedno wińsko obalic.
Kasia8118- czlowiek sobie 2 razy w miesiacu imprezke zrobi i zobacz co sie dzieje Sylwia.m- to ty bylas w nocy ??????????? A ja wrzasku narobilam ze lis idzie
Nuuuuuuuuuuuudno mi
Cholera poszłam tylko umyc małego, a tu proszę jak gorąco mój temat.Oj dziewczyny musimy koniecznie wszystkie kiedyś spotkac się przy winie to się okaże kto ile może i lubi wypic.Ja to już nawet planuję zrobic babskie spotkanie.
Ale temat poruszacie. Ktos podczytujacy pomysli, ze tu same alkoholiczki ;-) Ja po poltorej roku abstynencji to pewnie powachalabym i pod stol od razu wpadla :-)