asiunia221
Mama Oleńki i Philipa
Kasia8118-dobre:-)

Moj sie gdzies schowal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Albo jeszcze lepiej jest ale jaki!!!!!!!!!!!!!!!!1

Moj sie gdzies schowal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Albo jeszcze lepiej jest ale jaki!!!!!!!!!!!!!!!!1
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Macierzynstwo jak widac sluzy;-)
;-)
Sylwia.m a co Ty taka nerwowa.Skoro moje suwaczki się rozciągają to widocznie robią miejsce na trzeci
.

:-
ale widac ze wszystkie jakies takie nie napite

wlasnie problem w tym ze to jest nie taki stary komp,kupiony rok temuSylwia.m musisz się bardziej starac bo ja wymagająca jestem.Powiedz Dorocie że już czas na kupno nowego komputera
.

musisz pogadac z CFCGRIL bo ona miala z tym problem i moze jeszcze mahej kochaniutkie mam pytanko czy ktoras jak byla w ciazy to miala zawroty glowy?i jesli tak to czego to byla przyczyna?
Bo ja mam juz 3 dni i nie wiem co to bo z abi to tylko na poczatrku mialami troche sie martwie. Dzis ide do poloznej moze ona mi powie o co chodzi.
jestem za!!Cholera poszłam tylko umyc małego, a tu proszę jak gorąco mój temat.Oj dziewczyny musimy koniecznie wszystkie kiedyś spotkac się przy winie to się okaże kto ile może i lubi wypic.Ja to już nawet planuję zrobic babskie spotkanie
.
:-)
oj u mnie tez jestes rozcignieta!!!!!!!!!!!1SYLWIA.M JA NIE WIEM CO TY PIŁAŚ U AMPAR3,ALE Z MOIM SUWACZKIEM JEST WSZYSTKO OK.:-)NIE WIEM JAK TO BĘDZIE JAK PRZYJEDZIE TEŚCIOWA BO JESZCZE NIE PRZYJECHAŁA.

ale nie mialam tyle czasu internetu ,ze musze nadrobic

sa za szerokie

jedna Janusz sproboje jakos pezymocowac,ale druga nie ma szans
mam za waskie schody
no nic,ale moze uda mi sie komus sprzedac