reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Witam mamuski, troszke mnie nie bylo a tutaj zmiany sie szykuja na AA, niezle mamuski sie rozkrecily:-D:-D:-D Macierzynstwo jak widac sluzy;-):-D

Nefretete Gratulacje z okazji narodzin synka, niech sie chowa zdrowo i apetyt niech mu sluzy!!!! Nacierpialas sie ale najwazniejsze, ze juz tulisz swoja kruszynke. Zdjecia sliczne, przystojniacha maly rosnie i jaka ma czuprynke:-D;-):-D

Sylwia - biedny Twoj Marcel. Znow jakies paskudztwo go atakuje :-( Duzo zdrowka mu zyczymy. A tesciowa do Kasie raczej dojechala, bo sie nie odzywa.

My lecimy sobie do Polski na kilka dni od 2 do 7 pazdziernika. Bartka rodzinka ma zjazd w gorach i jedziemy na imprezke.

Czesc dziewczyny :-):-)jestem juz,ale chyba za mna nie tesknilyscie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-(a moj komputer znowu byl wczoraj w naprawie,ale juz dziala,moge nawet buzki wkleic:-):-)ale mialyscie temat alkoholowy!!:-D:-Dale widac ze wszystkie jakies takie nie napite:-D:-D:-D
Sylwia.m musisz się bardziej starac bo ja wymagająca jestem:-p.Powiedz Dorocie że już czas na kupno nowego komputera:-D.
wlasnie problem w tym ze to jest nie taki stary komp,kupiony rok temu:tak:

hej kochaniutkie mam pytanko czy ktoras jak byla w ciazy to miala zawroty glowy?i jesli tak to czego to byla przyczyna?
Bo ja mam juz 3 dni i nie wiem co to bo z abi to tylko na poczatrku mialam:confused: i troche sie martwie. Dzis ide do poloznej moze ona mi powie o co chodzi.
musisz pogadac z CFCGRIL bo ona miala z tym problem i moze jeszcze ma

Cholera poszłam tylko umyc małego, a tu proszę jak gorąco mój temat:crazy:.Oj dziewczyny musimy koniecznie wszystkie kiedyś spotkac się przy winie to się okaże kto ile może i lubi wypic.Ja to już nawet planuję zrobic babskie spotkanie:tak:.
jestem za!!:rofl2::-):tak:

SYLWIA.M JA NIE WIEM CO TY PIŁAŚ U AMPAR3,ALE Z MOIM SUWACZKIEM JEST WSZYSTKO OK.:-)NIE WIEM JAK TO BĘDZIE JAK PRZYJEDZIE TEŚCIOWA BO JESZCZE NIE PRZYJECHAŁA:-p.
oj u mnie tez jestes rozcignieta!!!!!!!!!!!1

Oj widze ze ja tu dzisiaj jestem najczesciej:-D:-D:-Dale nie mialam tyle czasu internetu ,ze musze nadrobic:tak::tak:
AMPAR-A z tymi bramkami to porazka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:sa za szerokie:wściekła/y::baffled::crazy:jedna Janusz sproboje jakos pezymocowac,ale druga nie ma szans:no:mam za waskie schody:wściekła/y:no nic,ale moze uda mi sie komus sprzedac:-D:-D

reklama
Hej Ja jeszcze nic nie chlapnelam;-)- dzisiaj

U mnie tez jakies cos sie rozwija znaczy u szymusia. Nie wiem czy zab czy chorobstwo. Cala noc spal z nami, rzucal sie i plakal:-( Temperatury nie ma na szczescie. A i jeszcze dzisiaj polknal kamien- co mam robic? Czekac?- plakac mi sie chce z tego powodu:-(
Kasia8118- uuuuuuuuu makowiec mniam. Nie zapraszaj mnie lepiej;-)
Kasiaj- fajnie masz z ta imprezka rodzinna. Mnie niestety ominela w sierpniu- bilety byly strasznie drogie:-(
Ide sobie strzelic...........................................................................herbatke

Do góry