Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.My też dzisiaj od rana ruszyliśmy w okolice Halifaxu.Odwiedziliśmy dwa parki całkiem ładne,mały przejechał się kolejką z mamą i babcią
.Oby takich słonecznych dni było więcej:-).Teraz piję sobie kawkę i odpoczywam od mojego małego marudy który nie chcę dzisiaj isc na dżemkę.Ampar3 czy udało Ci się kupic coś ciekawego dzisiaj na rynku?I co kupiłaś radio dla mojej teściowej?Jak tak to dzięki;-).Rozliczymy się lada dzień;-).Oj lecie ,leciDoris a ja w styczniu już 31:-) Jak ten czas leci i robie się stara choc wogóle tak sie nie czuje.
nawet nie wiadomo kiedy
a jeszcze nie dawno do szkoly sie chodzilo
No to jestesmy wstepnie umowione:-)jeszcze godzine ustalimyKasiu kochana jaka ze mnie gapa.OCZYWIŚCIE NAJSZCZERSZE ŻYCZENIA :-):-):-):-):-):-)
ja się piszę na środę, może być Costa w mieście

Oj ,gorzej jak bedzie meskiDzieki jeszcze raz :-)
Doris - moze zenski plemniczek? ;-):-)![]()

. jak na sama zlosc , rodzice teraz sa na wczasach. A moj idzie na popoludniu.,Moze uda mi sie jakos zalatwic zeby zaczac tydzien pozniej , ale nie wiem czy jest wogole taka opacja i czy nie beda patrzec krzywo. .

.Jakis cienki ten targ .