Może ta strona wam troszke rozjaśni na temat zasiłków Dzieciak.co.uk – Portal dla rodzicow w UK - Strona Główna
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

tym razem nie maja do czego sie doczepić :-)
i znów musze jechac do sheffield do agencji żeby wyrwać wszystko siłą... mieli mi przysłać do domu ale czekam juz 2 tydzien i wściekam sie... jutro jak tam wpadne to znowu awanture zrobie
dzwoniłam do nich a pan mi powiedział ze jeszcze moj wnisek nie został rozpatrzony... powiedziałam, że z tego co wiem na to mają 12 tygodni, a on, ze nie maja ograniczenia czasowego
i weź sie człowieku dogadaj z takim
ja to wogóle mam pecha jeżeli o t sprawy chodzi. staram sie być cierpliwa ale momentami doprowadzają mnie do szału, a najgorsze jest to ze nic nie możesz zrobić
całe szczęście że dostaje tc i ctc:-)

. Dobrze, ze ponarzekac chociaz mozna do woli;-). Ale trzeba tez przyznac, ze oddaja wszystko co do pensika.