niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
dzieki za porady Buziaczku, mam nadzieje ze poskutkuje na tego naszego leniuszka:-);-).papa klade sie bo babelek zasnol ,a ja dzis jestem troszkie zmeczona,
Wiecie co prawie nie moge chodzic , bo strasznie boli mnie lewy posladek ,a wlasciwie to kos w lewym posladku, Mam ten probleem od samego porodu i zamiast lzej to jest coraz gorzej i cholernie boli . Chodze jak stara babka tylko laski mi brakuje. Ponoc moga to byc skutki po zastrzyku w plecy. Sama juznie wiem , w przyszlym tyg mam wizyte u Gp , tylko ciekawi mnie co on powie, pewnie ze mam wziasc paracertamol
.
Kasiek - dostaliscie juz Child Benefit??????? Bo nas sprawdzaja czy czasem nie pobieramy w Polsce jakiejs kaski. Dekle , ale co tam niech se sprawdzaja jak chca. Musielisy wypisac dodatkowe formy i teraz czekamy. papa
Wiecie co prawie nie moge chodzic , bo strasznie boli mnie lewy posladek ,a wlasciwie to kos w lewym posladku, Mam ten probleem od samego porodu i zamiast lzej to jest coraz gorzej i cholernie boli . Chodze jak stara babka tylko laski mi brakuje. Ponoc moga to byc skutki po zastrzyku w plecy. Sama juznie wiem , w przyszlym tyg mam wizyte u Gp , tylko ciekawi mnie co on powie, pewnie ze mam wziasc paracertamol
.Kasiek - dostaliscie juz Child Benefit??????? Bo nas sprawdzaja czy czasem nie pobieramy w Polsce jakiejs kaski. Dekle , ale co tam niech se sprawdzaja jak chca. Musielisy wypisac dodatkowe formy i teraz czekamy. papa
, tacy oni grzeczni i nie marudza jak spia.
.
zreszta mam pare marzen ktore musze spelnic by pozwolic sobie na nastepne dzieciatko.
ale zycie plata figle
ok uciekam sie myc bo dopiero wstalam , Blania plakala w nocy strasnzie
, ale ostatnio mam bardzo malo czasu zeby do Was na bierzaco zagladac:-(. Zaczelam dorywczo pracowac, nic stalego ale zawsze. Do tego dom , Gabrys, gotowanie i ogolne zamieszanie
. Dostalam twoj adres na priva i postaram sie przeslac Ci te dwie rzeczy na poczatku przyszlego tygodnia. Dowiem sie czy moge zrobic ta przesylke za pobraniem i jak to bedzie wygladalo. Jesli tak to wysle za pobraniem a jesli nie da rady to wysle te rzeczy normalnie i przesle ci dane mego konta na priva, a Ty przeslesz mi pieniazki. Moze tak byc?