yowka
Fanka BB :)
2 w 1 samopoczucie bez zmian ..straszne wieczorno-nocne bole plecow:-(
Faktycznie cisza niesamowita...ja to nie mam jeszcze cos pecjalnie pisac...ale Wy?Dzieciaczki Wam sie rozwijają i dnia na dzien rosną jak na drożdzach...tyle przezyc..podzielily byscie sie co tam porabiaja wasze pociechy
...u mnie nudno strasznie...jedyna rozrywka (i nauka przy okazji) to odwiedziny malej Majeczki-coreczki sasiadki..jest taka slodka..piszcie co u Was dziewczyny..
Faktycznie cisza niesamowita...ja to nie mam jeszcze cos pecjalnie pisac...ale Wy?Dzieciaczki Wam sie rozwijają i dnia na dzien rosną jak na drożdzach...tyle przezyc..podzielily byscie sie co tam porabiaja wasze pociechy
...u mnie nudno strasznie...jedyna rozrywka (i nauka przy okazji) to odwiedziny malej Majeczki-coreczki sasiadki..jest taka slodka..piszcie co u Was dziewczyny..
w koncu zobacze sie po roku czasu z tata i przyjaciolmi
.
, przecudowny.
.
...wszystko bym dala aby miec juz bole porodowe.
..a ja ogolnie jako dziecko to szatan wcielony bylam..wylam non stop az moja mama wstydzila sie ze mna na spacery chodzic tak sie darlam,ze musiala biegiem do lasu uciekac z wozkiem hahaaha aby jej nie posądzil ktos o znecanie sie nad dzieckiem....straaaszna bylam..dalam im w kosc równo.wiec oby Szymek byl po tatusiu