reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Witajcie dziewczynki
Przeprowadzka rozpoczęta.Niestety jeszcze trwa.Dopiero w sobotę tam będziemy spali.Michał przwoził wczoraj rzeczy z moim bratem.jutro bede układała.
Marysia coś mało śpi, niespokojna jest.
jak dam rade to też sie pisze na disco:)

reklama
Aha-Kasiu wszystkiego naj naj
Tego wyjątkowego dnia, kiedy obchodzisz swoje Urodziny
śpieszę życzyć Ci wszelkiej pomyślności,
nadziei w sercu, promiennego uśmiechu na ustach,
trafnych zrządzeń losu, wielu niezapomnianych wrażeń,
morza radości, spełnienia marzeń oraz bezkresnej, prawdziwej miłości.

20741624xx5.png

ja tu wczoraj zdychalam a wy tyle nasmarowalyscie ze szok:szok:
Niunka- masz racje ja tez chetna na disco albo chociaz do pubu na jakies wieczorne ploty;-)
dzisiaj strasznie slaba jestem. Zjadlam od wczoraj rana jedna sucha kromke:-(
Artur wrocil wczesniej z pracy zeby chociaz szymon wyszedl na spacer.

Madziu, a nie było mnie ( na Skypie ), bo żeśmy se poszli :zawstydzona/y: No, ale jak co to jutro w dzień może będę, bo jeszcze nie wiem co i jak, ale mam nadzieję, że już niebawem się z wami i z marynią zobaczę :-)

Mycie okien koszenie trawników, weź nic nie mów - 20 funtów do czynszu za mycie okien raz na miesiąc i koszenie trawy raz na miesiąc ? To jakaś chora pomyłka, bo przejechać płynem i zostawić to i Ja umiem.
Sama sobie myję, bo przecież ci ludzie to .... no comment
A u mnie kosza co tydzien,az mam dosyc bo mi Dawida przez to budzA:wściekła/y:
KASIA8118-jA mam uchylone troche okno:tak:lepiej sie wtedy oddycha i organizm sie hartuje:tak::tak:
SYLWIA-To nie ja nanosilam blota,tylko wozek:-p:-p:-p:-p

reklama
Doris78- ja jestem i czekam czy moze sie dzisiaj tez akcja rozkreci bo mi juz troche lepiej. Kasia to pewnie jakies smakolyki szykuje:-p

Do góry