reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Cze ja tez dziś zaczęłam razem z Oleska kurs języka z angielskiego: było zabawnie, na razie więcej śmiechu niż nauki. Ten kurs jest organizowany na bd4 przez Sure Start za free i będzie trwał przez 7 tyg. i ma nam pomoc w codziennym życiu,np. będziemy ćwiczyć rozmowy telefoniczne, będziemy się tez uczyć indywidualnie kto co potrzebuje, jakie ma braki, tylko ten kurs trwa za krotko ,żeby nadrobić braki :-).
Na końcu zajęć babka nas zagięła , bo kazała się wypowiedzieć pisemnie na temat wyborów w Ameryce, raczej ciężki temat.
Jutro mam interview o prace ,trzymajcie kciuki proszę.:tak:

Hej Wam
Dzieki za wszystkie porady. U nas juz dzisiaj lepiej- paracetamol dziala cuda;-)
pozazdroscilam niektorym i pojechalam dzisiaj na swiateczne zakupy:-p
Niunka- ja kupowalam moja kolo ikei bo ja taka mala chcialam- tez sojaca ale mam za ciasno na duza. Argos ma super juz z literkami i innymi pierdolami chyba za 13 czy 15f
Monika i veronika- a jakie dni i godziny tych zajec macie?
Sylwia.m- sory ale moj juz za madry na ta tablice:-p;-)
A moj maz wczoraj przez te ognie wracal poltorej godz do domu po pracy. A ja poszlam usypiac szymcia i juz nie wstalam. Dzwigi by nie daly rady:tak:
Kasia8118- bylam dzisiaj w tj hughes i maja tam jakies rowerki nie wiem jakie ale oni zawsze jakies firmowki maja za mala kase. Wejdz na stronke i popatrz moze tez beda

Hej dziewczyny my już w domku byliśmy dzisiaj w Ikei i w tym sklepie obok z zabawkami i kupiłam małemu taką stojącą tablice.Tak ją Ampar3 chwaliła że postanowiłam kupic małemu.Oczywiście ledwo weszliśmy musiałam już ją rozpakowac bo mały zaczął sam to robic.Trudno prezenty świąteczno urodzinowe dostanie teraz bo nie ma sensu wiesc tego wszystkiego do Polski i pózniej znowu do Anglii:no:.Teraz jeszcze rowerek i mam go z głowy:tak:.Ampar3 a ty gdzie kupujesz kredy?A ty tą tablice to gdzie kupiłaś i za ile?

Ale sie tu swiatecznie zrobilo. Prezenty, lubie prezenty :-) W zeszlym roku dzien przed Wigilia moj maz do mnie przychodzi z pytaniem czy mam dla niego prezent, bo on nie ma i jakbym nie miala to bysmy nie musieli sobie dawac. :wściekła/y: Niestety go rozczarowalam (mialam) no i poszedl myslec. W Wigilie na choince wisiala karta do nexta, poszedl na latwizne. W tym roku znow go czeka glowkowanie, bo juz znalazlam dla niego prezent :-D

Sylwia - ja przeczytalam Twoje pytanie i sie zastanawiam. Ostatnio Kubus podobna rozwalil na kawalki, a Maciek lubial sobie bazgrolic na tym.

Monika i Veronika, Oleska - napiszcie cos o tym kursie, gdzie ich szukac?

Monika1213 - a Ty jak sie czujesz? jestes tu pod opieka poloznej, czy bedziesz podrozowac do PL na badania?

Hej :)
Długo mnie nie było bo najpierw przeprowadzka zajeła trochu człowiek w ciąży to ciężko było ale jakoś człowiek dał rade potem brak internetu potem małe problemy z dzidziem i jeszcze 2 tyg przenoszona co poskutkowało cesarką bo dzidzia była niedotleniona ale wszystko jest już ok mnie tylko 2 uśmiech dokucza :(
Nasza Emilka urodziła się 16 października wiec ma już 3 tygodnie :) Chowa się zdrowo co najważniejsze śpi mi całymi nocami chyba że coś zjem nietakiego :)

reklama
Kasia8118- chodzi mi o ten duzy toys r us. Kredy sa w funciaku kolo mc donalda jest nowy funciak- ogromne opakowanie w wiaderku:-)
Kasiaj- ja mojemu pomagam. Robie mu liste 10 rzeczy ktore bym chciala i on z tego wybiera. W sumie mam niespodzianke bo tak naprawde to nie wiem co dostane:-D
Cocolino25- korzystaj ze snu ile da rade bo ja juz mam rano mama chodz:wściekła/y:;-)

Moj juz spi bo mial tylko mala drzemke 45min a przy jego spaniu po 3 godziny dziennie to byl padniety

Do góry